Spicy Smoked Pork Ribs

Krydret røg Svineribben



Hvordan man laver krydret svinekød ribben i en Bradley -ryger. I denne episode af Smokin 'med Joe har vi en speciel gæst, Wade Bradley! Se denne video for at lære at lave nogle lækre krydret røget svinekød ribben. De bruger den enkleste opskrift!

Ingredients

Svineribben

Til rub:

brunt sukker

Salt

Pepper

cayennepeber

Hvidløgs pulver

Løg pulver

Preparation

Forbered ribbenene ved at få membranen af.

Brun farin gnid på begge sider af ribbenene

Lad sukkeret glasere ribbenene

Tilsæt salt

Tilsæt peber

Tilsæt cayenne

Tilsæt hvidløg

Tilsæt løgpulver

Gnid det jævnt ind

Vend ribbenene og gentag trinene

Brug hickory bisquettes (brug 9) og ryg dem i Bradley P10 ved kogetemperatur. 240F i 3 timer

Opskrift af: Somkin' With Joe

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now