Smoked Canadian Bacon

Røget Canadisk bacon



Denne slags røget canadiske baconopskrift er meget let at lave i sammenligning med hvor lækker den bliver. Det hele starter med en del af udbenet svinekød, let tilgængeligt overalt. Saltlage det i en uge og ryger derefter den ved hjælp af pecanbisquettes. Sæt måske i skinkeposen og rulle tæt, brug derefter nogle svinringe eller streng til at holde den lår og lille. Jeg vac forseglede det i 8 oz -pakker, og en bare indpakket i plast for at lave nogle godbidder med.

Lavede nogle æg Benedict forleden, men havde ikke nogen muffins. Så jeg skar skorpen af ​​noget surt brød, ristede den og faldt på nogle af min CB. Et par hjemme dyrkede æg og kvalt i hollandaisesaus og en strejf af røget paprika. Det er hvor god, hurtig og praktisk morgenmad kan være!

Ingredients

En luns udbenet svinekam

The Brine:

1 Kop Morton Groft Kosher salt

1 kop pakket mørk brun farin

4 laurbærblade knust

1 Tab granuleret hvidløg

1 afrundet flig hele allehånde

1 afrundet flig hele enebær

1 afrundet flig hele sorte peberkorn

3 Tab Penzeys Cajun krydderi

2½ tekur #1

¼ Kop ren honning

¼ Cup Jack Daniels

1 gal vand

Preparation

Tilsæt alt undtagen kuren, honningen og donkraften til 2 liter vand og bring det i kog under konstant omrøring.

Reducer varmen og lad det simre under omrøring af og til, indtil du kan dufte duften af krydderierne, ca. 20 min.

Tag den af varmen og lad den køle af til under 140 graderºF (60°C), tilsæt derefter kuren, honning og jack.


Hæld saltlagen i din hærdningsspand og rør is i, indtil du ender med 1 gallon.

Tjek temperaturen på saltlagen. Du ønsker ikke at putte kødet i, før saltlagen er under 40ºF.

Læg kødet i saltlage og hold det nedsænket med en tung tallerken.

Stil din saltlagespand i køleskabet, og overhal derefter hver anden aften i en uge.

Når ugen er færdig, skylles kødet under koldt rindende vand, placeres på en omvendt rist med en drypbakke under i 24 timer, og vendes ved 12 timers mærket.

Når du ryger, skal du tage den ud af køleskabet og lade den sidde ved stuetemperatur i mindst en time.

Varm rygeren op til 250ºF i en time, fyld 3H Pecan og, så snart røgen begynder at rulle, læg kødet i, jo tættere på toppen, jo bedre.

Røg/kog ved 250ºF (121°C) indtil IT-lænden rammer 145-150ºF (62.8°C-65.6°C)

Fjern og lad afkøle ved stuetemperatur i 2 timer, pak derefter ind i plastik og stil i køleskabet i 2 dage.

Efter køleskabstiden skæres og nydes.

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now