How To Make Smoked Pork Tenderloin

Sådan laver du røget Svine mørbrad



En fantastisk opskrift, der garanteres at give dit svinekød en særlig smag!

Ingredients

1 Lb svinemørbrad, sølvskind fjernet

¼ kop brun farin

½ kop æblejuice

½ spsk sort peber

3 spsk af din favorit tør rub

3 spsk honning

Timian blade

Preparation

Forbered marinaden i en stor skål ved at tilsætte brun farin, æblejuice, sort peber, den rub, du foretrækker, opvarmet honning, timianblade og sort peber.

Kom svinekammen i skålen med marinaden og dæk skålen med plastfolie.

Sæt den i køleskabet og lad den marinere i cirka 3 timer.

Indstil temperaturen på din Bradley Smoker til 225°F (107°C), og forvarm den i 15 minutter.

Læg mørbraden indeni den, og ryg den i cirka 2-3 timer, eller indtil den når en indre temperatur på 145°F (63°C). Du kan bruge æblebisquetter til denne opskrift.

Tag den ud af rygeren og lad den hvile i cirka 5 minutter før servering.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now