Wet Cured Smoked Bacon

Vådt kureret røget Bacon



Når du laver vådt kureret røget bacon, vil strukturen være mere som det kommercielle bacon, du køber i butikken.

Hvis du har mere end en mave, er det bedst at helbrede dem i separate containere. Men hvis du stabler dem, skal du gennemgå dagligt. I dette tilfælde betyder overhaling at fjerne mave fra saltvand, omrøres saltvand og roterende maver fra top til bund, før de udskiftes i saltvand. Personligt ville jeg ikke stable mere end to.

Salt er vigtigt for hærdningsaktionen. Du kan reducere saltet, men generelt bør du øge hærdningstiderne. En våd kur omtales som en pickle. Sukker er ikke nødvendig, og når det tilsættes, kaldes det en sød sylteagurk. Bemærk, at sukker fjerner skarpheden fra saltet. Hvis du vil have en sødere bacon, kan du tilføje mere sukker.

Når du bruger en våd kur, er det generelt hurtigere end en tør kur. Med mavebacon vil du generelt våde kur 4 - 5 dage, som generelt 7 dage med en tør kur. Som jeg nævnte i den anden tråd, blev jeg overrasket over at opdage, at de fleste Tasso Ham -opskrifter kun krævede i flere timers hærdning.

Ingredients

The Brine:

4 liter vand; delt op

1 kop syltningssalt (10 ounces)

1/4 kop brun farin; pakket

1/4 kop ahornsirup

3 ounce Pink Salt (alias InstaCure #1, Prague Powder #1; Modern Cure #1; TCM)

Hertil kan du tilføje laurbærblade, hvidløg, hele peberkorn mm.

Preparation

Tilsæt 2 liter vand i en 3-4 liter ikke-reaktiv gryde. Tilsæt alle ingredienser undtagen kuren. Bring i kog og lad det simre; under konstant omrøring indtil alt salt og sukker er opløst.

Tilsæt 2 liter isvand og lad det køle af. Du kan afkøle saltlagen hurtigere ved at tilføje 2 pund is i stedet for isvandet. Når blandingen er afkølet, tilsæt det lyserøde salt og rør, indtil det er helt opløst. Før du bruger pickle, skal den være mellem 38 (3,3 C) grader F – 40 (4,4 C) grader F.

Inden rygning skæres et lille stykke i skiver og steges. Hvis det er for salt, læg det i blød i koldt vand i en time, og skift vandet en gang i løbet af den tid.

Afhængigt af størrelsen på beholderen, og sørg for at du ikke pakker kødet ind, vil dette hærde op til 16 lbs kød eller bacon. Det er lige meget, om du hærder 5 lbs eller 1 6 lbs. Med denne mængde saltlage; du vil få de samme resultater, selvom det vil være spild af forsyninger, hvis du bruger denne mængde til et lille stykke kød.

Den generelle regel er, at du skal have mindst 50 % vægt i saltlage svarende til kødets/fedtets grønne vægt. For eksempel, hvis du vil kurere 8 lbs bacon eller andet kød, skal du bruge mindst 4 lbs saltlage, før du tilføjer de andre ingredienser.

Fire pund vand (og/eller andre væsker) svarer til 2 liter. Hvis du reducerer væsken i opskriften, skal du også reducere alle de andre ingredienser forholdsmæssigt – det inkluderer kuren.