Smoked Savory Stuffed Cheesy Meatballs Recipe

Opskrift på røget velsmagende fyldte ostefrikadeller



Ingredients

1 pund jordpatron

½ kop revet parmesan

½ kop revet cheddar

½ kop finthakket løg

1/3 kop finthakket jalapeno (valgfrit for ekstra krydderi)

1 stort æg (det hele)

¼ kop Worcestershire

¼ Kop Bradley's Herb Blend Rub

½ kop din favorit BBQ sauce

¼ til ½ tomme tern af cheddar, peberstik eller anden yndlingsost

Preparation

Rygetemperatur: 110-120°C

Kødsluttemperatur: 71°C

Anbefalet træ: æble

Bland alle ingredienserne sammen i hånden og rul til frikadeller ved at håndflade kødet med hånden.

Sørg for at have en ½ tomme terning ost i hver frikadelle

Du kan nu overtrække med BBQ sauce, hvis det ønskes, og toppe med revet ost