| |

Bradley Røgeovne i Danmark


Det er 6 år siden, at Bradley Røgeovnen ankom første gang til Europa. Fra en spæd start er Bradley Røgeovnen blevet populær og anvendes af mange røge-entusiaster.

Interessen for udendørs madlavning er steget markant i de seneste par år. I Canada, hvor Bradley røgeovnen er udviklet, er det den nordamerikanske tradition for røge-grillning som har været baggrunden for udviklingen af Bradley Røgeovnen. Bradley Røgeovnene har givet et løft for hjemmerøgere med en god styring af varme og røg og en sikkerhed for, at røgningen giver samme gode resultat hver gang.

Vil du med en Bradley Røgevn benytte enhver lejlighed til at lave mad udendørs ? Måske, men du behøver ikke være total entusiast for at anskaffe en Bradley Røgeovn. Der er stor variation mellem brugerne. Nogle røger en fisk en gang i mellem og andre eksperimenterer med alle slags råvarer og røger flere gange om ugen. Det er både fisk, skaldyr, kød, vildt og grønsager.

Bradley Røgeovnen er virkelig en røgeovn til alle sæsoner og den har ramt plet hos alle de hjemmerøgere, der gerne vil have en enkel og sikker måde at tilberede røgvarer på. Hvis man er ekspert på en bestemt røgvare vil man med Bradley Røgovnen ofte hurtigt udvide med andre røgvarer. Hvis man f.eks. er ekspert i hjemmelavet bacon er der ikke noget der forhindrer en i at lave en varmrøget laks til jul eller en god røgemenu til sommerfesten.


Gourmet kokke

Mange kokke anvender også en Bradley Røgeovne i restauranten. Herhjemme er Bradley røgeovnen solgt til omkring 10 restauranter, som anvender ovnen professionelt. I England har Jamie Oliver's spisested "Fifteen" i London også anskaffet en Bradley røgeovn.

Sportsfiskeren

Hvis du er aktiv lystfisker kan du have meget fornøjelse af at hjemmerøge dine fangster selv. Prøv at varmrøge laksesider med ahorn eller elletræsbriketterne.

Slagtere

Bradley røggeneratoren kan anvendes af slagtere til at røge bacon, pølser, fjerkræ og meget andet.

Gårdbutikker
Gårdbutikker bruger Bradley Røgeovnene til flere forskellige røgede delikatesser: Røget oliven, hvidløg, chilli-frugter og selvfølgelig røgede oste.


Småvildtjægeren

Harer, duer, fasaner - faktisk alt småvildt kan røges i Bradley Røgeovnen med et godt resultat. Hvad er er bedre end nyrøget fasanbryst til frokosten.

Rådyrsjægeren

Hvadenten du vælger at røge de mindre fine udskæringer eller køllerne er røget rådyr en af de bedste delikatesser der findes.

Pølsemageren

Hjemmelavede pølser er virkelig på vej frem. Du kan også røge dine grillpølser i Bradley Røgeovnen

Svineproducenten

Har du adgang til godt svinekød - så skulle du måske overveje selv at lave bacon, pølser og skinker. Med en Bradley Røgeovn er du sikker på at du kan gentage et godt røgeresultat.

Grill entusiasten
mange grillentusiaster anskaffer en Bradley Røgeovne som supplement til deres uundværlige grill. der er udviklet mange opskrifter med kombineret grill og røgning og med Bradley Røgeovnen kan gæsterne imponeres med en god røgsmag.