BBQ and Wine Pairings for the Best Cookouts

BBQ and Wine Pairings for de bedste cookouts

Posted on: January 17, 2023Et glas vin gør vores yndlingsbøf komplet, især når solen går ned og aftenen bliver koldere. Når du skal fejre og nyde denne klassiske kombination, skal den passe perfekt sammen, så vælg den bedste type kød til den bedste slags vin.

Et glas vin gør vores yndlingsbøf komplet, især når solen går ned og aftenen bliver koldere. Når du skal fejre og nyde denne klassiske kombination, skal den passe perfekt sammen, så vælg den bedste type kød til den bedste slags vin. Helt åbenlyst virker rød ikke altid med rød, og hvid vil heller ikke altid trylle med hvid. Mens hele din familie samles udenfor, så sørg for, at de kan nyde duften af vin og grill.

Barbeque serverer en bred vifte af rigdomme, som parrer dem med en bestemt vin kan være en udfordring eller strække fantasien. At vælge den bedste flaske vin til din grill kan løfte enhver lejlighed, du forbereder dine retter til. Der er mange vinmuligheder, der passer til forskellige smage, så glem alt om de brændte burgere parret med en rød solo kop orange øl.

Tips til at parre grill og vin

Før du går til din yndlingsvinbutik, skal du forstå, hvorfor visse typer vin passer godt til forskellige fødevarer. Den generelle idé er, at rødvine altid passer godt til alt grillet kød, især oksekød, sammenlignet med hvidvin og andre spiritus. Hovedårsagen er, at det høje fedtindhold og smagen i kødet perfekt balancerer rødvinens tanniner.

Røget og grillet kød er rig på smag af enten våd saltlage eller tørre krydderier. Disse smage er så intense, at de undertrykker vinen og får den til at smage kedeligt og flad. Det er derfor, hvis du ikke kan lide meget stærke smage, så lad være med at parre sur vin med intens røget mad. Det er her, at parringen af vin og mad bliver vanskelig, da målet er at få ingen af deres smag til at dominere den anden.

Først skal du vælge det rigtige udstyr, da det er det første skridt i at nå din grillopskrift. En pro-food ryger som vores hjælper dig med at udføre din madlavningsopgave uden at skulle sidde med den i timevis. Denne form for udstyr er designet til at give dig en overordnet lækker oplevelse, selv som nybegynder. Bradley Bisquette er et produkt, der giver dig mulighed for at lave din grill på en pæn og sikker måde.

Glem ikke om brining

Saltning er en anden vigtig del af enhver grill, hvor du marinerer kødet med en koncentreret blanding af vand, krydderier og salt. Denne proces gør det muligt for kødet at absorbere al fugt og smag før grillning og rygning og forbedrer også dets mørhed og smag. Vi fraråder også kraftigt at saltede og grille halvkogt kød, da dette ikke passer særlig godt til enhver form for vin.

Når du vælger svinekød til din grill, krydrer du det oftest med søde, krydrede, syrlige og røgede smage med matchende saucer. Brug af vin som krydderi hjælper faktisk med at balancere krydderi og røg af dit svinekød med en frugtagtig smag, der ligner krydret-røget smag. For eksempel kan Zinfandel, en vin lavet af en række sortskallede druer blandet med masser af rygrad, gøre din opskrift noget magi.

Nogle af os foretrækker den lettere mad, så vi går med den enkle kylling- eller fiskegrill for at gå sammen med Verdejo eller Sauvignon Blanc. Både kyllinge- og fiskegrill går også udmærket sammen med en let egetræet eller ubehandlet Chardonnay. En mere intens, sødere og aromatisk Gewürztraminer ville også være et godt valg at gå sammen med dine grillede kyllingevinger.

Afsluttende tanker

Rygning og grillning kan være en bemærkelsesværdig eller trættende oplevelse for nybegyndere, afhængigt af de procedurer, der følges. Disse tips og tricks håber vi kan give dig nogle indsigtsfulde tanker og ideer til at tilberede mad med din yndlingsvin.

Vi har en interaktiv internet side hvor vi markedsfører vores produkter, som de meget populære Bradley Bisquettes. Der er også en blog på hjemmesiden med tips og tricks om madrygning og andre madlavningsprocedurer. En bred vifte af madopskrifter er også tilgængelige på hjemmesiden, som enhver kok kan prøve.

Grillmad er en fremragende og sund måde at tilberede kød på, som 99 % af tiden bliver gjort perfekt af et glas vin. For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.