Retur- og tilbagebetalingspolitik


Hvis du er utilfreds med en vare, ønsker vi hurtigt at rette op på problemet. Kontakt os venligst hurtigst muligt for at drøfte dit problem.

DIN RET TIL AT RETURNERE VARER INDEN FOR FØRTEN DAGE EFTER MODTAGELSE

Du kan udøve din ret til at annullere uden nogen grund inden for fjorten dage efter modtagelsen. Du har derefter yderligere fjorten dage til at sørge for, at varerne returneres til os. Når vi har modtaget varerne, refunderer vi dig købsprisen, eksklusive eventuelle fragtleveringsomkostninger og minus eventuelle omkostninger ved afhentning og returnering, som vi måtte have aftalt at organisere på dine vegne.

DIN RET TIL AT RETURNERE DECKELDE VARER INDEN FOR 30 DAGE efter modtagelse

I tilfælde af at der er fejl på varer, så vil vi meget gerne have mulighed for at rette op på tingene, og kontakt os gerne, så vi kan gøre vores allerbedste.

Du har ret til at returnere defekte varer inden for 30 dage efter modtagelsen, og hvis du ønsker at gøre dette, så lad os det vide, og vi vil sørge for, at varerne skal afhentes, eller i tilfælde af mindre varer bede dig om at sende dem til os . Når vi har modtaget varerne, refunderer vi glade omkostningerne for varerne inklusive leveringsomkostninger og omkostningerne ved at returnere varerne til os.

TILBUD

Når vi foretager en tilbagebetaling, vil det generelt være på samme måde som ved den oprindelige betaling. For eksempel kreditkort, bankoverførsel.

HVIS DU OPDAGER EN FEJL EFTER 30 DAGE EFTER MODTAGELSE

 Dine varer er dækket af vores garanti mod fabrikations- og fabrikationsfejl, herunder eventuelle væsentlige materialefejl. Vi vil arbejde sammen med dig om at rette fejlen og forhåbentlig er du hurtigt klar til at svinge igen!

OVERHOLDELSE

Dine rettigheder beskrevet ovenfor er som indeholdt i Consumer Rights Act 2015.