Færdigheder videregivet af de bedste.
Varm rygning. Kold rygning. Valg af timing og smag. Bare et par tips og tricks, som andre professionelle har delt for at hjælpe dig med at blive medlem af klubben som en medryger. Test dem alle sammen og se, hvordan dine rygefærdigheder forbedres.
Artikler - Tips og tricks
Sådan ryger du den saftigste svinemave
Kun få kan benægte den ultimative lækkerhed ved en svinemave. Det kan være af det saftigste og møre udskæring, der findes, når det er tilberedt rigtigt.
Sådan ryger du den saftigste svinemave
Kun få kan benægte den ultimative lækkerhed ved en svinemave. Det kan være af det saftigste og møre udskæring, der findes, når det er tilberedt rigtigt.
Sådan vælger du det bedste træ til at ryge ost ...
Hvem elsker ikke ost? Dette mejeriprodukt er aromatisk og lækkert, og det passer perfekt til mange retter med sin cremede smag. Men der er en måde at forbedre dens smag...
Sådan vælger du det bedste træ til at ryge ost ...
Hvem elsker ikke ost? Dette mejeriprodukt er aromatisk og lækkert, og det passer perfekt til mange retter med sin cremede smag. Men der er en måde at forbedre dens smag...
Mad Rygning eller Grillning?
Dette kan være forvirrende for begyndere, fordi det hele virker ens, men alligevel er der en verden af forskelle. Madrygning er en af de ældgamle metoder til madlavning.
Mad Rygning eller Grillning?
Dette kan være forvirrende for begyndere, fordi det hele virker ens, men alligevel er der en verden af forskelle. Madrygning er en af de ældgamle metoder til madlavning.
Sådan ryger du Porterhouse og T-Bone Steaks
r porterhouse eller T-bone steak? Der er forskellige tilberedningsmetoder til porterhouse eller T-bone steak, herunder rygning.
Sådan ryger du Porterhouse og T-Bone Steaks
r porterhouse eller T-bone steak? Der er forskellige tilberedningsmetoder til porterhouse eller T-bone steak, herunder rygning.
Sådan ryger du dit kød i rødvin
I umindelige tider har rygning været en af de bedste måder at lave mad på. Det er en traditionelt afprøvet, testet og gennemprøvet måde at konservere, tilføje smag og tilberede...
Sådan ryger du dit kød i rødvin
I umindelige tider har rygning været en af de bedste måder at lave mad på. Det er en traditionelt afprøvet, testet og gennemprøvet måde at konservere, tilføje smag og tilberede...
Sådan ryger du en lækker laksewellington
Madlavning er en kunst, der tager tid at perfektionere. For de fleste mennesker udgør rygning af deres kød en udfordring, de har en tendens til at vige tilbage for.
Sådan ryger du en lækker laksewellington
Madlavning er en kunst, der tager tid at perfektionere. For de fleste mennesker udgør rygning af deres kød en udfordring, de har en tendens til at vige tilbage for.
Rygning af kød
om vinteren
Til forskel fra at ryge om sommeren, med udfordringen med lavere udendørstemperaturer og uforudsigeligt vejr, er vinterrøget kød ikke desto mindre som et varmt tæppe for sjælen.