Alt hvad du behøver at vide.
Madrygning er en traditionel metode til at konservere og smage kød på, som har været brugt i tusinder af år. I dag bruges konserveringsmidler og køling også, men de er ikke så sjove eller lækre. Læs om, hvordan du kommer i gang, eller hvordan du pumper de professionelle færdigheder op.
Artikler - Rygeguide

Sådan ryger du flere typer og størrelser kød
Kødrygning er en højt værdsat tilberedningsteknik, du bør mestre for at holde de perfekte grillfester. I modsætning til konventionelt tilberedt kød har røget kød en tydelig rig smag, der gør...
Sådan ryger du flere typer og størrelser kød
Kødrygning er en højt værdsat tilberedningsteknik, du bør mestre for at holde de perfekte grillfester. I modsætning til konventionelt tilberedt kød har røget kød en tydelig rig smag, der gør...

Sådan opnår du høje temperaturer på en Bradley-...
Lær her, hvilke er de vigtigste faktorer, der påvirker din rygertemperatur. Vind, udluftningsåbning, selve produktet og dit setup er vigtigt.
Sådan opnår du høje temperaturer på en Bradley-...
Lær her, hvilke er de vigtigste faktorer, der påvirker din rygertemperatur. Vind, udluftningsåbning, selve produktet og dit setup er vigtigt.

Madrygning: Udendørs madlavningstip fra en loka...
Madrygning: Udendørs madlavningstip fra en lokal kok
Madrygning: Udendørs madlavningstip fra en loka...
Madrygning: Udendørs madlavningstip fra en lokal kok

Sådan omvendt svitses kød med en madryger
At brænde kød er en favorit blandt mange. Denne tilberedningsmetode tilføjer en karameliseret smag og bringer et helt nyt niveau af smag. Det kan du opnå ved at svitse kødet...
Sådan omvendt svitses kød med en madryger
At brænde kød er en favorit blandt mange. Denne tilberedningsmetode tilføjer en karameliseret smag og bringer et helt nyt niveau af smag. Det kan du opnå ved at svitse kødet...

Vejledning til at lave den bedste whisky med Br...
Vejledning til at lave den bedste whisky med Bradley Smoker! Få den perfekte whiskyrøg på dit næste madlavningseventyr!
Vejledning til at lave den bedste whisky med Br...
Vejledning til at lave den bedste whisky med Bradley Smoker! Få den perfekte whiskyrøg på dit næste madlavningseventyr!

Alt om madrygning: Lad os tale om rejer
Mange mennesker siger, at man ikke må ryge rejer. Vi har gjort det mange gange. Du skal bare holde øje med dem og tage dem af lige når du er...
Alt om madrygning: Lad os tale om rejer
Mange mennesker siger, at man ikke må ryge rejer. Vi har gjort det mange gange. Du skal bare holde øje med dem og tage dem af lige når du er...

Udvalgt i denne uge
Rygning af kød
om vinteren
Til forskel fra at ryge om sommeren, med udfordringen med lavere udendørstemperaturer og uforudsigeligt vejr, er vinterrøget kød alligevel som et varmt tæppe for sjælen.