Vi gør det, vi elsker

Hos Bradley Smoker er vi stolte af at levere den reneste røg og rygere af højeste kvalitet til langsom rygning, uanset hvad du kan finde på. Vi er ikke de første, og vi bliver ikke de sidste, men vi er absolut de bedste. Vores rygere er designet til at give dig den bedst smagende mad uden konstant overvågning.

 • Vores historie lyder sådan her: En mesterryger vidste intet om at fange laks og spurgte os til råds. Hvis han ville lære at fange fisk, fortalte vi ham, at han skulle lære os at ryge laks. Så delte vi hovedreglen om fiskeri...fisk ikke, hvor der ikke er fisk. Til gengæld sagde han, at du skal kontrollere røgen, helt enkelt.

 • Med dette madrygningsprincip fast forankret, satte vi os for at lave en madryger, der gjorde netop det – producerede ren, kontinuerlig røg uden behov for konstant opmærksomhed. Det lavede fantastisk røg, og maden, der blev resultatet, var intet mindre end enestående. Lokale gourmetkokke var de første til at få fingrene i Bradley Smoker, og nu bringer vi den til alle.

Jeg havde 'røget' kød på min grill, men ville have en ægte ryger. Bradley Smokers er endnu nemmere, end jeg troede. Indstil det og glem det.

 • mærke

  Som mærke tilbyder Bradley uovertruffen kvalitet, enkelhed og konsistens. Vi har eksisteret i et stykke tid, men fortsætter stadig med at bringe den nyeste teknologi med den bedste smag. Vi elsker det, vi laver, og gør det, vi elsker.

 • Mission & vision

  Bradleys mission har altid været at bringe dig en ryger, der leverer den bedste røgede mad til dit bord. Siden 70'erne har vi arbejdet på at tilbyde alle de bedst mulige røgsmage, et bredt udvalg af produkter og bekvemmeligheden ved automatisk fodring af bisquetter. Vores vision er at være den virksomhed, alle går til for en ryger, og hvor folk kan opdage den smukke smag af røget mad uden at skulle udføre det arbejde, en normal ryger tager.

 • Est.

  1986

  40 år. af erfaring

  Fra dag ét til alt, hvad der skal komme, forbedrer vi altid det, vi gør.

 • Over

  1,5M

  Rygere solgt

  Fra rygere, der elsker udendørs til hjemmekokke, er der en ryger for alle.

 • Nemlig

  16

  Lækker smag

  Fra ahorn til caribiske blandingsbisquetter, der er så mange valgmuligheder.

fællesskab

Intet slår at bringe folk sammen over et lækkert røget måltid. Åbn kølerne, og få drinksene i gang, del nogle historier og deltag i Bradley Smoker Community. Du vil finde et godt sted at dele dine oplevelser, opskrifter, tricks og forhåbentlig nogle tips til at løfte dit rygespil.