Mad Rygning

Hvorfor er kold røg vigtig?

At skabe røg uden varme er den bedste måde at kontrollere smagen af enhver mad, der ryges.

Koldrøgning er en teknik, der bruges til at smage og konservere mad, især kød, fisk og ost, ved at udsætte den for røg fra Bradley-madrygningsbisquetter.

I modsætning til varm rygning, som tilbereder maden, mens den ryger, hæver kold rygning ikke temperaturen på maden nok til at tilberede den, men hjælper i stedet med at tørre maden ud og tilføjer røgsmag. Dette gør det til en ideel metode til at konservere fødevarer, fordi den lave temperatur og langvarige eksponering for røg hæmmer væksten af skadelige bakterier, skimmelsvamp og andre mikroorganismer, der kan ødelægge maden.

Hvad er en kødkur?

En kødkur er en kombination af salt og sukker. Det kan være flydende (en saltlage) eller groft og granulært (en kur). Det kan indeholde mange andre ingredienser for at forbedre smagen eller bevare kødet. Du kan købe en kødkur fra dagligvarebutikker, kødforsyningsbutikker eller nogle slagterbutikker med speciale i pølser og skinker. Du kan også lave din egen; sørg dog for, at du har en ordentlig rygeropskrift, og du kender de korrekte proportioner for den type produkt, du ryger.

Kan man koldrøge mad uden at hærde det først?

Ja du kan. Dette er en af tre måder, du kan koldrøge mad på. Prøv at tage ethvert frisk kødprodukt ud af kølerum og ryge ved den køligst mulige temperatur. Lad ikke din madryger gå over 100F grader. Krydr eller mariner efter smag. Ryg kun i 1 til 2 timer og lav derefter mad, som du plejer. Hold spjældet i toppen af din ryger på vid gab, da dette hjælper med at holde temperaturen lav. Dette kan være lidt vanskeligt midt om sommeren, når lufttemperaturen er over 60F grader. De nye smage du kan skabe er fantastiske.

Hvor meget koster det at ryge med en Bradley-ryger?

Prisen for at ryge med Bradley Smoker er omkring £1/€1 pr. time. Det er omtrent det samme som at bruge træstykker købt i en butik.

Hvordan laver Bradley den smagfulde bisquette?

Det er en hemmelighed. Vi vil dog fortælle dig, at bisquetterne er lavet med alle naturlige produkter, og det træ vi bruger er rent og ikke har været brugt til andre formål, før vi lavede det til en bisquette.

Hvor længe har Bradley lavet rygere og bisquetter?

Vi har lavet elektriske rygere til baggårdskokke, foodies og restaurationsbranchen siden 1986. Mange af de fineste hoteller og restauranter rundt om i verden ryger deres egen mad med en Bradley Smoker. Besøg vores opskriftsside eller Bradley Smoker Youtube-kanalfor at lære mere om de mange forskellige fødevarer, der kan laves i en ryger.

Hvilken slags træ passer godt til fisk og skaldyr?

Visse træsorter giver en bedre smag med forskellige fødevaregrupper. Der er ingen hård og hurtig regel, men prøv at bruge hickory eller mesquite til svinekød, oksekød eller rødt vildtkød. Alle typer fisk og skaldyr er fremragende med el, ahorn eller vores egen specielle blanding. Frugttræer fungerer meget godt med fjerkræ og ferskvandsfisk. Prøv at bruge kirsebær med vildand eller kylling.

Kan Bradley Bisquettes bruges i andre rygere, BBQ-rygere og griller?

Ja, vi har Bisquettes tilgængelige i alle vores varianter, som du kan købe fra mange detailbutikker rundt om i landet.

Du kan også købe Bradley bisquettes lige her.

Hvor længe kører røggeneratoren?

Så længe du har lyst! Hver bisquette brænder i 20 minutter, så når du har fyldt din bisquette-føderrør op, har du 8 timer, før du skal fylde den op igen.

Hvor mange træbisquetter bruges på en time?

Hver bisquette brænder i 20 minutter. Der bruges tre bisquetter i timen.

Hvorfor blev min brystkasse tør?

Prøv at dryppe eller bruge en "moppesauce" for at holde på fugten.

Vedligeholdelse

Hvordan kan jeg kontrollere fugten inde i min ryger?

Du kan styre fugten inde i din ryger med udluftningen på toppen af kabinettet.

Luk ikke udluftningen i toppen helt, når røgen løber. Hvis vi begrænser luftbevægelsen ved at lukke udluftningen, har luften ingen steder at undslippe. Fugt begynder at kondensere, og nogle gange vil du se, at brunt vand lækker i bunden af døren. Fugtig, indespærret luft forsøger at lede efter de nemmeste veje ud, mens den bliver ved med at udvide sig. Når det begynder at strømme tilbage i generatoren, dækker det elektronikken, kontakter og sensorer med kondens og kan forårsage en række problemer.

Hvor kan jeg købe reservedele til min ryger?

For at købe en række dele, se venligst under vores Dele og tilbehør side eller kontakt vores kundeserviceteam ved hjælp af chatfunktionen i nederste højre hjørne af skærmen eller via kontakt os side.

Hvordan registrerer jeg min Bradley Smoker-garanti?

Du kan registrere garantien for din ryger ved at bruge vores Produktregistreringsformular.

Fejlfinding

Hvorfor når min ryger ikke fuld temperatur?

Det er vigtigt at bemærke, at vores varmeelementer er på 500 watt og ikke er designet til høje temperaturer. Bradley Smokers er lavet til at opretholde lave og langsomme tilberedningstemperaturer. Ikke desto mindre er her et par tips og ting at bemærke om temperaturen på din ryger.

- Når du åbner din dør, frigives den varme, der er lagret indeni, hvilket tager lidt tid at bygge op igen. Prøv at åbne døren så lidt som muligt.
- Forvarm din ryger, før du putter din mad i den. Nogle Bradley Smoker-brugere har fundet, at forvarmning er lidt højere, end du vil lave mad, også hjælper.
- Kom dit kød i rygeren ved stuetemperatur. Dette forhindrer det drastiske fald i temperaturen, når du placerer et koldt stykke kød i rygeren, direkte fra køleskabet.
- Hold din ryger beskyttet mod vind og elementerne og ude af temperaturer under frysepunktet. Omgivelsestemperaturen påvirker din rygers indre temperatur, så jo koldere det er, jo længere tid vil det tage at opvarme din ryger.
Hvis du har brug for en forlængerledning, skal du sørge for, at den er kraftig og mindre end 20 fod lang.
- Lav mad med din udluftning åben, da dette frigiver noget af fugten indeni. Det er vigtigt at bemærke, at du aldrig bør lave mad med spjældet lukket mere end ¼.
- Hvis dit varmelegeme flimrer under opvarmning, eller ikke er ensfarvet rødt på tværs, når det er varmt, skal du muligvis købe et nyt varmeelement.

Hvis du har problemer med at holde temperaturen inde i din ryger, så chat med os!

Min ryger afgiver ikke varme, hvad går der galt?

Først skal du sikre dig, at du får strøm til din ryger ved at sikre, at alle ledninger er ordentligt forbundet. For det andet, tag din korte og lange strømledning, forbind dem sammen for at skabe en lang strømledning, og sæt dem fra røgtårnet (større enhed til højre med stativerne) direkte i stikkontakten. Lad den være tilsluttet i 5-10 minutter, og tjek om dit varmelegeme lyser rødt. Hvis det ikke gør det, skal du fjerne det kortere kabel og blot sætte det længere kabel ind i røgtårnet direkte til stikkontakten. Lad det igen stå i 5-10 minutter og tjek om dit varmelegeme lyser rødt. Hvis dit varmelegeme lyser rødt, så har du måske bare et problem med dit startkabel (det kortere strømkabel). Ring venligst til vores kundeservicelinje 1-866-508-7514 for yderligere assistance. Hvis dit varmelegeme ikke lyser rødt, så kan det være udbrændt og du kan bestille et nyt varmelegeme eller igen chatte med os her.

What is causing my smoker temperature fluctuation?

A temperature swing is when your smoker's temperature rises above and sinks below your set temperature on an extreme level. This is unusual but small differences are completely normal and expected, please read below.

NORMAL TEMPERATURE BEHAVIOR

Bradley Smokers heat on an average, very similar to your home oven. This means the temperature will have slight fluctuations, either higher or lower than the set temperature throughout the cook; but over time, the temperature should average out to what you set it to. A home oven does the same thing, producing an average temperature over the course of the run time. So while a home oven shows you the average temperature, which a Bradley Smoker also shows you as the set temperature, but he actual temperature reading that you get on Digital models shows you the real-time temperature of the smoker. To make things slightly more complicated, this real-time temperature is from just one single point in the whole cabinet (where the temperature sensor is located) and so the real-time temperature itself will also fluctuate across the cabinet where you will experience hot spots and cool spots. Remember this is a natural draft smoker with air intake and a air vent for air flow to run through the smoker - it isn't an inclosed fan forced oven.

On good-weather day with low wind, your smoker should fluctuate no more than ±27°F (±15°C).

COMMON CONTRIBUTORS TO TEMPERATURE SWINGS

It’s important to note that our heating elements are 500 watts, and are not designed for high temperatures. Bradley Smokers are crafted to maintain low and slow cooking temperatures. Nonetheless, here are a few tips and things to note about the temperature of your smoker.

- Opening your door releases the heat stored inside, which takes some time to build back up. Try to open the door as little as possible.
- Preheat your smoker before putting your food in it. Some Bradley Smoker users have found preheating slightly higher than you’ll be cooking at helps as well.
- Put your meat into the smoker at room temperature. This prevents the drastic drop in temperature when you place a cold piece of meat into the smoker, directly from the refrigerator.
- Keep your smoker protected from wind and the elements, and out of below freezing temperatures. Ambient temperature affects the internal temperature of your smoker, so the colder it is the longer it will take to heat your smoker.
If you require the use of an extension cord, make sure it is heavy-duty and less than 20 feet long.
- Cook with your vent open, as this releases some of the moisture inside. It is important to note that you should never cook with your damper closed more than ¼.
- If your heating element is flickering while heating up, or is not solid red across when hot, you may need to purchase a replacement heating element.