A Smokin' Easter Celebration!!

En smokin ' Påskefeiring !!

Posted on: January 11, 2023



Par tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din samling eller dit blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

Påsken nærmer sig, og hvis du er vært for en familiemiddag i ferieweekenden, er der sandsynligvis masser af menuplanlægning i gang. I år, lad din Bradley Smoker hjælpe dig, og forvandl dette års festmåltid til en rygende påskemiddag!

Bradley-rygeren kan hjælpe med at aflaste ovnen

Udover at skabe lækkert røget kød, vil brugen af Bradley Smoker også tage noget af arbejdet væk fra ovnen. Jeg ved selv, at feriemiddage kan blive til en omgang musikstole, når jeg blander bradepander og gryder frem og tilbage fra komfuret.

Det kan være en udfordring at sørge for, at alt er klar på samme tid. Derfor kan rygning af kødet i Bradley lindre noget af den stress. Men at gøre tingene lettere er bare et biprodukt, fordi hovedformålet med at ryge kød er at ryge kød!

En velkommen tilføjelse til enhver feriemiddag

Rygning af mad tilføjer et ekstra lag af smag og kompleksitet, som ville være en velkommen tilføjelse til enhver feriemiddag. Den store beslutning er at vælge hvilket kød der skal ryges, da der er så mange kødstykker, der ville være perfekte til en påskemiddag.

Her er et par valgmuligheder, og enhver af disse ville være sikker på at give dig en rygende påskefejring!

Røget and med honningbalsamicoglasur

Ingredienser du skal bruge er: En hel and, to spsk honning, to spsk balsamicoeddike, en spsk salt og ½ tsk cayennepeber.
Vælg nu træbisketterne til rygeren.

Instruktioner

Til at begynde med skal du starte rygeren og indstille den til 225 F ved at bruge træ efter eget valg. Jeg brugte Pecan. Ved at blande honning, balsamico, salt og cayennepeber får du glasuren.

For et perfekt resultat skal anden ryges i 4 timer, eller indtil brystets indre temperatur er 165 F. Børst derefter glasuren på anden efter hver times rygning.
Vi anbefaler at lade hvile 15 minutter før udskæring.

Røget kalkun med baconwrap

Ingredienser er: To kalkunbryster, udbenet og uden skind, 4 tsk af din yndlings BBQ rub og 12 skiver bacon.
Vælg træbisquetter til ryger.

Instruktioner

Brug dit træ efter eget valg, start rygeren og indstil den til 250 F (jeg brugte Whisky Oak).
Gnid derefter kalkunbryster generøst over det hele med BBQ rub.
Pak baconskiverne rundt om kalkunbrystene. Det er OK, hvis baconen bare lidt overlapper hinanden.
Rygetiden vil være omkring 3 timer, eller indtil den indre temperatur i kalkunbrystet er 165 F.
Glem desuden ikke at pensle glasuren på anden efter hver times rygning.
Tag kalkunbrystene ud af rygeren og lad dem hvile 5-10 minutter, før de skæres i skiver.

Røget havkat med urtemarinade

Ingredienser er: Fire havkatfileter, en kop olie, ½ kop rødvinseddike, saft af en citron.

Du skal også bruge en spsk af følgende urter og krydderier: oregano, timian, basilikum og salt, en tsk sort peber og en cayennepeber, 3 spsk sukker og en hvidløgshandske, hakket.

Brug dine yndlings træbisquetter til rygeren.

Instruktioner

1. Bland ingredienserne til marinade sammen og læg derefter havkat i et lavt ovnfad eller skål. For at sikre, at fileterne er jævnt belagt, bør du hælde marinade og derefter vende dem.
2. Efter at have dækket fadet med plastfolie stilles det i køleskabet i en time.
3. Brug dit yndlingstræ, start rygeren og indstil den til 225 F (jeg brugte Alder).

Nu skal du bare placere dem på stativer og ryge i 2½ timer.

Af Steve Cylka