How to Smoke the Ultimate Venison Burger

Hvordan man ryger Ultimativ vildtburger

Posted on: January 16, 2023



Venison burgere er i høj efterspørgsel om sommeren BBQ, men har du nogensinde overvejet at ryge dem? Rygning af hjort hjælper med at bringe de naturlige smag frem og få dem til at smage endnu bedre end blot at koge dem i en anden metode. Her er hvordan man ryger den ultimative hjorteburger!

Vildtburgere er i høj efterspørgsel under sommerens BBQs, men har du nogensinde overvejet at ryge dem? At ryge dit vildtkød hjælper med at få de naturlige smage frem og få dem til at smage endnu bedre end blot at tilberede dem på nogen anden måde. Sådan ryger du den ultimative vildtburger!

ingredienser

For det første vil du gerne have alle de rigtige ingredienser, før du går i gang. Heldigvis er der ikke meget, du får brug for. For det første har du åbenbart brug for dit malede vildtkød. Dernæst skaf dig et løg, lidt salt, peber og et æg. Når du har samlet alle disse ingredienser, er du klar til at gå i gang!

Forberedelsesarbejde

Med dit løg vil du have lyst til at hakke det op til en fin størrelse. Tag derefter dit æg og pisk det i en stor skål, indtil det er glat. Tilsæt derefter dit kød, hakket løg og en spiseskefuld salt. Bland dem alle rigtig godt sammen. Nu vil du gerne sætte skålen i køleskabet i en time eller to for at lade kødet sætte sig. Herefter tager du kødet og bruger dine hænder til at forme dine lige store hamburgerfrikadeller. Drys lidt peber på dem og de er nu klar til at komme på din smøger!

Rygning

Forvarm din ryger til 90°C (200°F), og læg dine vildtkaffer indeni. Hold øje med burgerne, mens de koger, og vend dem af og til, hvis du har lyst. Ved denne temperatur bør burgerne tage alt fra en time til halvanden time for at blive medium-sjælden. Mens burgerne ryger, er det ikke nogen dårlig idé også at ryge dit toppings. Ting som ost, bacon, svampe, peberfrugt, løg, hvidløg og chili kan ryges på samme tid for også at give dem lidt smag. Hvis du tilføjer skiver ost, skal du tilføje dem til dine burgere omkring 15 minutter før de er færdige. Brug Bradley Bisquettes for en ekstra smag og en lækker ren og smagsforstærkende røg til din mad.

For et ekstra trin kan du også svitse dine burgere i løbet af de sidste 15 minutter ved at skrue op for varmen og åbne rygeren, så den høje varme hurtigt kan svitse på hver side og fastlåse smagen. Når vildtburgerne er færdige, tages de forsigtigt af rygeren og serveres, mens de er lune. Pas på, at de ikke bliver gennemstegte, da det kan tørre dem ud og resultere i en subpar vildtburger.

Afsluttende tanker

Røget vildt burgere er den perfekte måde at drage fordel af din ryger, og tage dine burgere til næste niveau. Med lidt ekstra tilberedningstid vil du få et meget bedre smagende resultat og imponere dine venner og familie med dine madlavningsevner.

For flere gode ideer til, hvordan man ryger forskellige typer kød fra eksperterne, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere gode tips og tricks.