How to Brine Pachanga Using a Low-Salt Poultry Flavored Brine

Sådan gør du Brine Pachanga ved hjælp af en lav-Salt Poultry Flavored Brine

Posted on: March 04, 2022
Read time: Read Time: 10 min



Par tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din samling eller dit blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

Saltning er en enkel, men lækker måde at tilberede kød på, så det er mere mørt, saftigt og saftigt, før du forbereder det. Før vi kommer til saltlage, lad os tale om, hvad det faktisk er. Saltning er dybest set processen med at nedsænke kød eller fjerkræ i en opløsning. Opløsningen er normalt salt og vand, men den kan også være lav i salt, ligesom denne opskrift.

Under saltningen samles saltvandet og kødet for at fange væsken i kødet, så det ikke kan fordampe under tilberedning. Dette ender med at skabe et saftigt og mørt stykke kød eller fjerkræ. Nogle mennesker forveksler ofte saltlage med marinering, og det er vigtigt at forstå forskellen. Mens saltlage hovedsageligt er for fugt, tilføjer brug af en marinade smag.

Vi vil dele 2 af vores foretrukne og mest populære saltlageopskrifter med lavt natriumindhold, en der fungerer bedst til kylling og en anden alsidig fjerkræ- og svinekødsopskrift. Så lad os komme i gang.

Kyllingelage

Før du går ind i køkkenet og begynder at lave saltlage, er her de ingredienser, du skal bruge:

  • 1 gallon varmt vand
  • 3/4 kop kosher salt
  • 2/3 kop sukker
  • 3/4 kop sojasovs
  • 1/4 kop olivenolie

Når du har samlet ingredienserne, er det her, du skal gøre:

  1. Start med at hælde vandet i en beholder. Sørg for, at beholderen er 2 x størrelsen af mængden af vand.
  2. Hæld derefter salt, sukker, sojasovs og olivenolie i.
  3. Rør blandingen, indtil sukker og salt er helt opløst.
  4. Når blandingen er færdig, lad saltlagen hvile og afkøle ved stuetemperatur.
  5. Tag nu din kylling og læg den i saltlagen.
  6. Dæk den til, og stil beholderen i køleskabet i 2 timer, hvis du bruger hudløse bryster og 4 timer for udbenede stykker. Hvis det er en hel kylling, så lad den stå i køleskabet natten over.
  7. 1 gallon saltlage er godt nok til 6 pund hel kylling eller udbenede stykker. Den kan også rumme op til 10 pund hudfri, udbenet kyllingebryst.

Dette er en meget enkel og effektiv saltlageopskrift med lavt natriumindhold, som du nemt kan forberede til saltlage din kylling. Næringsfakta for denne opskrift er som følger: Kalorier 182,5, kulhydrater 24,7 g, kolesterol 0 mg, fedt 9 g, fibre 0,3 g, protein 2 g, mættet fedt 1,2 g, natrium 13209,3 mg, sukker 22,7 g.

Alsidig mild lage til fjerkræ og svinekød

Den næste lageopskrift er en allrounder til stort set alle slags fjerkræ og svinekød. Det er mildt og saltlage dit kød helt rigtigt, især hvis du smider det på grillen eller i rygeren. Denne lage sikrer saftigt og mørt kød. Her er de ingredienser, du skal bruge:

  • 1/4 kop kosher salt
  • 2 spsk sukker
  • 1 liter vand

Som du kan se, er der kun nogle få ingredienser, der skal til for at lave denne saltlage, så det burde være en ganske retfærdig proces. Her er den:

  1. Start med at blande koldt vand med salt og sukker.
  2. Rør blandingen, indtil salt og sukker er helt opløst.
  3. Nedsænk kødet i en ikke-reaktiv beholder (f.eks. plastik).
  4. Luk beholderen og sæt den i køleskabet.
  5. Brug 1 liter saltlage pr. pund kød, sørg for ikke at overstige 2 gallons.
  6. Saltetiden er 1 time pr. pund. Sørg dog for, at det ikke er mindre end 30 minutter og ikke mere end 8 timer.
  7. Det er afgørende at sikre, at kødet ikke er frosset.

Lagen er enkel, og når den er færdig, er du garanteret det saftigste kød nogensinde. Næringsoplysningerne for denne saltlage er som følger: Kalorier 97,5, natrium 2832,2 mg, kulhydrater 25,2, sukker 25,1.

Der er uendeligt mange andre opskrifter, og det er nemt at lage din egen kylling og fjerkræ. Nogle opskrifter anbefaler at sætte kyllingen og saltlageopløsningen i køleskabet i mindst 8 timer op til 24 timer, og mange beder dig om at skylle kyllingen, før du smider den i rygeren. I slutningen af dagen afhænger det hele af din præference.

Og hvis du af en eller anden grund ikke kan bestemme dig for, hvilken saltlage du skal gå efter, eller hvis du aldrig har saltet dit kød eller fjerkræ før, er det derfor, vi har givet dig 2 af de bedste og lækreste opskrifter til at starte din saltlagerejse . Vi er sikre på, at du vil nyde det og komme tilbage igen for den samme opskrift.

Afsluttende tanker

Disse to saltlage tilsætter salt i de helt rigtige mængder direkte i kyllingen eller andet kød og opbevarer dem i køleskabet i det ideelle tidsrum. Slutresultatet er saftigt, saftigt og mørt fjerkræ, der vil overgå alle dine forventninger.

Se hele vores katalog med artikler om saltning og saltning af dit kød her:
Hvad er forskellen mellem bejdsning, saltning, marinering og hærdning?
Konservering og rygning af kød til hjemmemadkonservering
Vejledning om saltning og saltning af dit kød til madrygning

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.