Directions on How to Rest Smoked Ribs

Vejledning om, hvordan du kan Hvil Smoket Ribs

Posted on: January 17, 2023



Der er flere måder at lave ribben på, herunder rygning. Selvom det er en af de ældste madlavningsteknikker, fortsætter røget mad med at vinde hjertet hos mange med madrygende samfund overalt.

Der er flere måder at tilberede ribben på, herunder rygning. På trods af at det er en af de ældste madlavningsteknikker, fortsætter røget mad med at vinde manges hjerter med madrygende samfund overalt. Fremskridt inden for teknologi har ligeledes bidraget til den stigende popularitet af madrygning, da folk nu kan producere meget bedre resultater hurtigere og nemmere. Vi vil se på, hvordan man laver røgede ribben og anvisninger på, hvordan man hviler dem for en saftig knoglefest.

Sådan ryger du ribben

At ryge dine ribben tager en samlet tid på omkring seks timer og foregår i tre trin. Først ryger vi vores bare ribben i tre timer, folie indpakning og ryger i to timer, derefter sauce og ryger i en time, en metode populært kendt som 3-2-1 teknikken. Men alt efter hvordan du elsker dine ribben, kan du justere tilberedningstiden.

ingredienser

  • Svineribben
  • Tør gnidning til ribben
  • æblejuice
  • Gul sennep
  • brunt sukker
  • Plastfilm
  • Barbeque sauce
  • Sølvpapir
  • Honning
  • Æbletræflis

Rygning af ribben:

Forvarm din madryger til 225 °F (107 °C), og læg dine tilberedte ribben på rygeren i tre timer.

I løbet af de tre timer skal du sprøjte æblejuiceblandingen på dine ribben med intervaller på 30 minutter.

Når de tre timer er gået, fjerner du forsigtigt dine ribben fra madrygeren og lægger dem på staniol.

Hæld barbequesauce- og æblejuiceblandingen på folien med ribbenene og luk den forsigtigt for at undgå lækage.

Placer dine ribben tilbage i madrygeren i yderligere to timer.

Fjern ribbenene fra rygeren og pensl på alle sider med BBQ-sauceblanding.

Sæt svineribben tilbage på rygeren med bensiden nedad i en time, og lad dem derefter hvile.

Før vi ser på, hvorfor det er vigtigt at lade dit kød hvile og hvor længe, er her nogle Bradley tips og tricks til at ryge dine ribben.

Rygning af ribben kan være overvældende, især da du ikke vil have dem til at koge for meget, men stadig ønsker at bevare en gaffelmør tekstur. Når du pakker dine ribben ind, er nogle andre faktorer, du skal overveje, dine ribbens farve og rygetemperaturen. Dette vil guide dig til at vide, hvor længe du skal pakke dine ribben ind, og hjælpe dig med at opnå saftige ribben, der falder af benet.

En anden ting, du bør overveje, når du ryger dine ribben, er, hvordan du krydrer dem og sikrer, at du ikke mopper for tidligt. Vi anbefaler at krydre bagsiden først, da det giver krydderierne mulighed for at absorbere helt, før du vender ribbenene om.

Sådan ved du, hvornår dine ribben er færdige

Svineribben ryges mellem 225 °F til 242 °F (107 °C til 117 °C). For at se, om dine ribben er færdige, skal du indsætte din termometer mellem de to største ribben, og sørg for, at den ikke kommer i kontakt med en anden varm overflade (inklusive knoglen) end ribbenene, da det vil påvirke nøjagtigheden.

Når den viser en temperatur på 195 °F (91 °C), er dine ribben klar. Kødets indre temperatur vil fortsætte med at stige under hvileperioden, hvilket giver dig en sluttemperatur på 225 °F (107 °C), hvorefter ribbenene har nået den perfekte konsistens.

Hvorfor lade dine ribben hvile

At lade kødet hvile efter at have fjernet det fra madrygeren hjælper med den perfekte omfordeling af juice. Det giver også proteinfibrene tid til at slappe af og genoptage den fugt, der blev presset ud under rygning.

Hvor længe skal du hvile dine ribben?

Selvom det anbefales at lade dem hvile i 10-15 minutter, bestemmes den tid, du lader dine ribben hvile, af flere faktorer, herunder hvordan du kan lide din mad serveret og størrelsen af dine kødstykker. Du bør dog ikke lade dem hvile længe, da dine ribben begynder at køle af.

Sådan hviler du røgede ribben

  • Når du er færdig med at ryge dine ribben, skal du tage dit kød af madrygeren og overføre det til en varm tallerken.
  • Tæt ribbenene med folie for at holde lidt på varmen.

Sørg for, at du ikke pakker folien for stramt, da ribbenene kan dampe inde i folieindpakningen og ødelægge barken.

  • Lad det sidde lidt. Dette kan være mellem 10-20 minutter eller længere, afhængigt af tykkelsen af ribbenene og målrettede resultater. Hvis dine ribben er skåret i større stykker, bør du lade dem hvile lidt længere.
  • Fjern folien og skær i skiver. Server efter hvad du har lyst til.

Sidste tanker

At tilberede perfekt røgede ribben er en kunst, der kræver forskellige teknikker, og hvert trin er afgørende. Mens mange mennesker vælger ikke at hvile deres kød, kan det ændre hele oplevelsen ved at lade dine ribben sidde et stykke tid, før de graver sig ind, og give dig et mørt, velsmagende og utroligt saftigt kødstykke.

Tjek disse andre artikler om røgede ribben:
5 metoder til at ryge ribben hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten
Ribs Roundup: Bedste tips og opskrifter til røgfyldte, møre ribben
Rygende ribben for begyndere
Sådan laver du 3-2-1 røget ribben, og hvorfor du bør gøre det

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.