Meat Smoking Times & Temperatures Guide

Kød-jægerød Gange-og temperaturer Vejledning

Posted on: January 10, 2023



Her hos Bradley spørger folk os hele tiden, hvor længe vi skal tilberede forskellige kødstykker. En ting er meget vigtig at overveje! Når man ryger mad, er rygetiden ikke så vigtig som madtemperaturen.

Her hos Bradley spørger folk os hele tiden, hvor længe vi skal tilberede forskellige kødstykker. En ting er meget vigtig at overveje! Når man ryger mad, er rygetiden ikke så vigtig som madtemperaturen.

Tilberedningen påvirkes af tilberedningstemperatur, kødtykkelse, kødtype og andre variabler. Derfor er det umuligt at præcisere, hvor lang tid en 5 lb bryst eller 12 lb hel fugl vil tage at nå en ønsket indre temperatur. Nå, måske i en perfekt verden.

Rygetiden vil variere

Vi har lavet følgende guide for at give dig en generel idé om, hvor lang tid dit kød vil tage at tilberede, og hvad den endelige indre temperatur skal være. Husk at rygetiden kun er et skøn. Det vilje variere.

Vi anbefaler stærkt, at du følger en opskrift for at undgå under- eller overrygning. Derudover bruger du et digitalt sonde-kødtermometer af god kvalitet til at overvåge den indre kødtemperatur.

De angivne færdige temperaturer repræsenterer sikre indre kødtemperaturer. Du ønsker måske at tilberede visse typer kød lidt længere. Et godt eksempel er svinerod eller oksebryst. For at øge kødets temperatur, hvis opskriften kræver det, skal du skyde til 185 F (85 °C) for en god bryst.

For visse kødtyper, såsom kyllingelår og kalkunlår, er det også klogt at kontrollere den indre temperatur på mere end ét sted for at sikre, at kødet er gennemstegt.

*Mørt er et ord, der bruges til at beskrive, hvor ribben er færdig. Det kan nemt måles ved at tage fat i hver ende af stativet og trække i modsatte retninger. Hvis kødet er "mørt", vil det let rives fra hinanden.

Bradley Smoker er et globalt rygefirma, der er specialiseret i rygeprodukter, bisquetter og opskrifter! Ovenstående billeder er ikke vores egne.