5 Excellent Bradley's Tips For Better Food Smoking

5 fremragende Bradleys tips til Bedre madrygning

Posted on: January 12, 2023



For den sande pit-master er der intet bedre end langsomt røget kød fra Bradley-rygeren.

For den sande pit-master er der intet bedre end langsomt røget kød fra Bradley-rygeren. Utrolige røgede træaromaer blandet med mørt kød er en match made in heaven. Vi har ofte hørt, at folk bliver skræmt af kunsten at ryge. Frygt ikke mere! Her er 5 fremragende Bradleys tips til bedre madrygning.

Hvis du ejer en Bradley-ryger, kan du nemt ryge bryster, ribben og stege. Her er et par af Bradleys til bedre madrygning for at komme i gang. Prøv dem, og dine smagsløg vil takke dig senere!

5 fremragende Bradleys tips til bedre madrygning!

Hold den ryger lav

Der er videnskab bag at være lav-ryger. Når de udvendige overflader når 180 grader eller mere, holder kødet op med at ryge. Eksperte pit-mastere starter deres kød ved 200 grader og holder det der i de første timer. Hæv derefter temperaturen til 225 eller 250 Fahrenheit for at fremskynde rygeprocessen.

Ingen stikke! Brug et termometer I stedet!

Poke-metoden er defineret af forsøget på at prøve at måle kødets færdighed ved at trykke ind i det med en finger. Ikke alene er denne metode ikke hygiejnisk, men den er ikke videnskabeligt nøjagtig. Brug altid Bradleys digitale termometer fordi du kan ødelægge oksekød, hvis du overkoger det.

Bradley Digital Smoker Thermometer er den perfekte tilføjelse til enhver af vores Bradley Smokers, og fjerner gætteriet ved stegning og rygning, og får det perfekt hver gang

Tab pølsegaffelen

De store gafler med to ben ser ret imponerende ud, når du stikker og vender en heftig bøf på en grill. Brug dog en tang i stedet for, for jo mere du prikker huller i kødet, jo mere saft kommer der ud. Derefter vil dine plader miste fugt, og det vil resultere i uønsket tørhed.

Lad det hvile

Du skal helt sikkert hvile dit kød. Vi anbefaler omkring 20 % af hele din tilberedningstid. Hvileperioden gør det muligt for saften at fordele sig gennem kødet og forhindrer dem også i at fosse ud på fadet, når du skærer i det.

Mytesprængning: Folk tror, at deres bøf bliver kold, men det bliver den ikke.

Læs alt om det: Her er 10 flere tips til den perfekte madrygeoplevelse!

Brug Bradley Bisquettes!


Bradley Bisquettes!

Vores bisketter fås i en række varianter som hickory, æble og ahorn. Bare en påmindelse om, at forskellige træsorter skaber forskellige smagsprofiler i dit kød. Da du skal tilberede kødet i en lang periode, skal du ikke være bange for at fylde op med vores trærygende bisquetter! Vi sørger for, at kvaliteten er ensartet i hver enkelt batch. Bradley Smokers slukker kikserne, før de bliver til en dårligt smagende og skadelig aske. Generer lækker ren og smagsforstærkende røg til din mad.

Vil du læse mere om vores eksklusive tips og tricks fra eksperterne hos Bradley Smokers? Tjek vores blog!

Lykke til med at ryge!