6 Marvelous Steps to Smoke the Best Boston Pulled Pork Butt

6 Marvelous Steps to Smoke the Best Boston Pulled Pork Butt

Posted on: January 12, 2023



Et af de mest alsidige kød i barbecue er røget svinekød eller Boston-røv, hvorfra vi får det berømte røgede pulled pork. Her er 6 vidunderlige trin til at ryge den bedste Boston Pulled Pork Butt!

Et af de mest alsidige kød i barbecue er røget svinekød eller Boston-røv, hvorfra vi får det berømte røgede pulled pork. Her er 6 vidunderlige trin til at ryge den bedste Boston Pulled Pork Butt!

Røget pulled pork er ekstremt nemt at lave med kun et par trin, der kræves for at gøre svinekødet klar til rygeren. Den svære del er at holde rygeren i gang i 14+ timer, mens den langsomt ryger tilberedes til perfektion.

Lad os starte 6 vidunderlige trin til at ryge den bedste Boston Pulled Pork Butt!

Nyttig information

  • Forberedelsestid: 10 minutter
  • Tilberedningstid: 14-16 timer
  • Rygertemperatur: 225°F
  • Kød sluttemperatur: 195-205°F
  • Anbefalet træ: Kirsebær

Hvad du skal bruge

  • 6-8 lb svinekød eller svinekød picnic stege
  • Gul sennep
  • Gnide
  • BBQ sauce

Pro-tip: Det er valgfrit at fjerne huden.

Pro-tip: I stedet for at lade noget af et krydderi gnide smelte af med det langsomt smeltende fedtstof, hjælper sennep med at binde krydderierne til kødet. Dette gælder især kød, hvor en god mængde af kødet tabes til fedt. Hvis du kan lide røget kød med en fantastisk, smagfuld bark, så tilsæt et lag sennep til det. Det behøver ikke at være et tykt lag, eller endda dyr sennep!

Trin til at fjerne huden

Du kan bruge Boston numsen uden at skulle flå den, men hvis du finder dig selv med en picnic, så fjerner du huden her:

  1. Læg stegen på skærebrættet med skindsiden opad.
  2. Lav et snit gennem huden helt nede i midten.
  3. Mens du trækker op og væk fra midten, skal du føre bladet på en skarp kniv langs det vedhæftede skind.
  4. Vend stegen for at afslutte skindet.

Det kræver lidt arbejde, men huden kommer nemt af på denne måde.

Lad os nu starte 6 vidunderlige trin til at ryge den bedste Boston Pulled Pork Butt!

1. Sennep og gnid svinekødet

Om du bruger en skindfri picnic stege eller en Boston numse er op til dig, men jeg synes personligt, at numsen ikke kun er nemmere, men har bedre smag og tekstur.

Som med det meste svinekød bruger jeg gul sennep til at skabe et bindemiddel eller en base, som rubbet kan klæbe til. Fordel derefter sennepen over kødet.

Vend stegen og få bundsiden på samme måde.

2. Nu er du klar til rygeren!

Indstil rygeren til madlavning ved 225°F, og sørg for, at du har rigeligt med kirsebærbisquetter til omkring 6-8 timers røg.

Når rygeren kører konstant ved den foreskrevne temperatur, er det tid til at putte kødet i rygeren.

3. Røg svinekødet

Mens kødet ryger i 225°F, kan du forvente, at en steg på 6-8 pund tager 14 timer eller mere, før den er færdig. Nogle gange kan det endda tage op til 20 timer. Især med store stykker kød som dette, er det afgørende kun at tage det ud af rygeren for at tjekke for den ønskede konsistens og mørhed, som du går efter.

Læg kødet med fedtsiden nedad, så bunden af stegen har en tendens til at klæbe til risten. Når det er tid til at fjerne det, kan du miste fedthætten, men det er bedre end at miste et stort stykke af det faktiske kød.

Hold kirsebærtræsrøgen i gang i minimum 6-8 timer i Bradley Smoker.

Pro tip: Brug Bradleys digitale termometer for den mest fejlsikre måde at fortælle, hvornår kødet er færdigt. På den måde kan du overvåge temperaturen, mens den laver mad. Du kan eksperimentere med gætværket efter flere rygeforsøg.

Når svinekødet når 200-205°F i midten, er det færdigt.

4. Hvil svinekødet

Når svinekødet er røget, kan det trækkes lige efter, eller det kan opbevares i rygeren i 4 timer eller mere ved at pakke det ind i et dobbelt lag folie, derefter i et tykt håndklæde.

Placer det indpakkede bundt i en tom iskøler og udfyld eventuelt resterende plads med flere håndklæder eller tæpper.

5. Det er tid til at trække svinekødet

Hvis du tager svinekødet ud af rygeren for tidligt, får du svært ved at trække kødet. Jo længere tid du ryger svinekødet, jo lettere vil det være at falde fra hinanden meget let med meget lidt indsats.

Nu er dette den sjove del, brug et par gafler til at trække eller rive kødet og fjerne eventuelle fedtklumper, du finder.

6. Hvad du kan bruge Pulled Pork til

Røget pulled pork kan bruges overalt, hvor der bruges hakkebøf, såsom på tacos, i burritos, på tacosalat, på pizza, blandet med flødeost som dip, stablet ovenpå bagte kartofler, med æg og kartofler til morgenmad og næsten alt andet du kan forestille dig. Brug din kreativitet!

Afsluttende tanker

Hvis du har lyst til flere svinekødsrelaterede opskrifter i Bradley, skal du ikke lede længere end Steve's Smoke svinemørbrad opskrift.

Der har du det, 6 vidunderlige trin til at ryge den bedste Boston Pulled Pork Butt. Kunsten at røget kød er så alsidig! Husk at dele disse opskrifter med dine kære og besøg vores blog for flere tips og tricks til din næste baggårdsgrill!