Directions To Smoke Juicy St.Louis Style Ribs

Directions To Smoke Juicy St. Louis Style Ribben

Posted on: January 13, 2023



Ahhhhh... saftige ribben, rødhalsgudernes himmelske mad! Reservedele skal trimmes til St. Louis stil.

Ahhhhh... saftige ribben, rødhalsgudernes himmelske mad! Reservedele skal trimmes til St. Louis stil. De har bare lidt bedre smag og når du har trimmet dem et par gange, bliver processen rigtig nem. Der er noget brusk og du tager din kniv (jo skarpere jo bedre) og glider den bare ned langs stativet. Voila, du har lige trimmet dem op.


Billede fra Tre små grise BBQ

De fleste mennesker trækker membranen af bagsiden af ribbenene. Det kan du opnå ved at bruge en sløv kniv til at komme ind under membranen. Brug derefter et køkkenrulle og fingrene til at trække hårdt for at fjerne. Drys derefter ribbenene med billig gul sennep og dæk derefter sennepen med din yndlings rub.

Pro tip: Fjern bagmembranen for at sætte den i mikrobølgeovnen i et minut, så den let kan trækkes ud med en ske.

Lær mere om Hvordan sennep mørner røget kød i vores ekspertartikel om rygning af mad!

Giv tid til at gnidningen smelter ind i ribbenene

Jeg kan virkelig godt lide Dizzy Pig Swamp Venom, men Smoke and Spice har nogle gode opskrifter på rub. Lad ruben smelte ind i ribbenene. Det vil tage 10 minutter eller deromkring. Pak dem nu ind i plastfolie og ind i køleskabet et par timer til natten over. Glem ikke at lave de små halestykker, du har klippet af, for dem skal vi bruge senere. Pak ribbenene ud, beklæd dem med noget mere gnidning for at udfylde de områder, der kræver opmærksomhed, og sæt dem til side. Varm Bradley'en op til 275-300 F (135 C-148,9 C) i cirka en time eller deromkring. Dette lader skabet blive dejligt varmt. Placer skåret i halve stativer på ryger stativer. De to større ender af ribbenene går sammen, og de to mindre ender går sammen. Nu går de små halestykker på et separat stativ. I alt tre hylder til to stativer med ribber.

Ind i rygeren går de

Placer dem i rygeren, halestykket øverst, derefter mindre stykker og derefter større stykker. Luk døren så hurtigt du kan og start din røg i 3-4 timer, afhængigt af hvilket træ du bruger. Nu skal du holde øje med temperaturen et stykke tid.

Stabiliser temperaturen til 225 F (107,2 C) og find noget andet at gøre end at se på rygeren. Åbn døren efter 4 timer og drej stativ 2 og 3 frem og tilbage, og tag vandskålen ud. Fyld og udskift vandskålen med varmt vand, efter du har tømt de brændte pucke ud.

På dette tidspunkt skal vandskålen bare fange de ting, der drypper af ribbenene. Fortsæt med at lave mad, indtil ribbenene begynder at vride sig let væk fra kødet. Dette tager normalt 6-8 timer i alt. Men hver rygning har sit eget liv.

Hold udluftningen omkring 1/3 åben

Mit forslag er at købe en stærk lommelygte og skinne gennem åbningen for at se, hvordan dine ribben udvikler sig. Udluftningen skulle i øvrigt have været ca. 1/3 åben. Kødet vil begynde at trække sig tilbage fra knoglerne i enderne omkring 1/4-1/2″, når de er færdige, men det er ikke altid tilfældet.

Skynd aldrig ribbenene og husk at tjekke ofte. Denne metode skulle give nogle mægtige fine ribben, men her er en anden måde. Det er det samme indtil tilberedningsdelen:

En anden metode

Først skal du kun forvarme skabet med puckgeneratoren, ikke varmeelementet. Placer ribberne i skabet på samme måde. Hæld 3 timers røg på med topventilen helt åben. Fjern ribbenene fra rygeren og pak dem separat i folie, undtagen afskæret. Lav en separat pakke til alt tilbehøret. Tilsæt lidt æblejuice til hver pakke. Pak den tæt ind og vend tilbage til Bradley eller en forvarmet ovn. Uanset hvad, 200 F (93,3 C) i to timer. Hvis du bruger Bradley, så glem ikke at tilslutte varmeelementet igen og skrue op for temperaturen, når du fjerner ribbenene.

Efter to timer tager du ribben ud og fjern dem forsigtigt fra folien, da der er meget damp derinde. Mens de var i folien, inde i ovnen eller Bradley, fik du din kulgrill klar og har den stabil ved omkring 300 F (148,9 C). Placer ribbenene på grillen og pensl med din yndlingssauce. Gør det med lige nok sauce hver gang til at få dem til at se våde ud. Lad være med at glob det på!

Kog i 10 minutter, pensl igen, kog 10 min, pensl igen, kog 10 min og fjern fra grillen. Børst igen. Lad stå i 10 minutter og server med sauce ved siden af. De to timer i ovnen kan være en smule meget, afhængigt af hvor varm Bradley'en var, vejret og den omgivende ting du kender. Så hvis det er rigtig varmt udenfor, måske 1 1/2 time i folien.

Vi håber, du har lært nogle værdifulde oplysninger om rygning af saftige ribben, og glem ikke at tjekke Bradley madrygningsblog for eksperttip til madrygning fra pitmestrene!

Original opskrift af RIBMAN.