How to Make Good Beef Jerky in an Electric Smoker

Hvordan laver man God Beef Jerky i en elektrisk ryger

Posted on: January 16, 2023



Beef jerky er en populær forretter eller snack i amerikansk grilltradition. Disse tørre krydrede strimler kan spises på ethvert tidspunkt af dagen uden at skulle koge dem hver gang, før du spiser. Dette skyldes, at oksekød jerky kan opbevares sikkert i en uge uden at miste sin autentiske smag.

Beef jerky er en populær forret eller snack i amerikansk grilltradition. Disse tørre krydrede strimler kan gumles når som helst på dagen uden at skulle tilberede dem hver gang før de skal spises. Dette skyldes, at beef jerky kan opbevares sikkert i en uge uden at miste sin autentiske smag. Mange mærker sælger nu beef jerky pakket i containere, men intet kan sammenlignes med den jerky, der traditionelt fremstilles derhjemme. Med autentiske smage og perfekt tekstur er hjemmelavet beef jerky altid foran ethvert købt mærke.

I denne artikel vil vi dele en simpel opskrift på at tilberede beef jerky ved hjælp af en Bradley Smoker. Opskriften er håndplukket for at gøre det praktisk for folk i alle aldersgrupper at prøve. Se trin-for-trin-processen nedenfor.

Tilberedning af kødet

Dette er en vanskelig proces, da oksekødet skal være helt fri for alt fedt og sølvskind. Fedtet kan forhindre jerkyet i at tørre, mens sølvskindet kan hærde og deformere kødet under rygning. Slip af med fedtet ved at trimme kødet med en kniv. 3 lbs oksekød i rund bøf vil være nok til denne opskrift. For at fjerne sølvskindet skal du glide en sløv kniv ind under huden og trykke på den øverste overflade med et papirhåndklæde og prøve at trække den væk. Det vil komme væk i et eller to forsøg.

Skær nu den trimmede bøf i tynde skiver i strimler en kvart tomme i bredden. Vær omhyggelig med at skære mod kornet for at undgå, at det rykkede bliver for hårdt eller sejt.

Forberedelse af marinaden

Tilbered en marinade for at smage den rykkede. Her er en liste over nogle almindelige ingredienser, der er nødvendige for at forberede marinaden.

  • 1 spsk røde peberflager
  • ¼ kop honning
  • ¼ kop sojasovs
  • ¼ kop Worcestershire sauce
  • ¼ kop brun farin
  • 1 tsk kosher salt
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 teskefulde løgpulver

Tag en pande og varm den op. Bland alle ingredienserne i det og fortsæt med at røre, indtil det er helt blandet. Når det er færdigt, sluk for blusset og lad blandingen køle af.

Marinering af kødet

Nu hvor marinaden er klar, smid oksekødsskiverne i marinaden og prøv at belægge hver skive jævnt. Når det er gjort, overføres oksekødet til en Ziploc-pose. Dræn den resterende marinade også i Ziploc-posen. Du kan også bruge en lufttæt beholder som erstatning for Ziploc-posen. Stil oksekødsskiverne på køl natten over eller i mindst 12 timer, så smagen trænger ind i kødet.

Rygning af oksekød for at forberede ryk

Start Bradley Smoker ved 165 grader F (73,8 C). Forbered en plade ved at beklæde en bageplade med et køkkenrulle. Tag nu de nedkølede oksekødsskiver og læg hver strimmel forsigtigt på bakken for at tørre. Den ene skive bør ikke overlappe den anden for at sikre ensartet tilberedning.

Tilføj nogle Bradley Bisquettes til føderen og overfør kødet til rygeristerne. Luk døren til rygeren og lad den ryge i 3 timer. Glem ikke at tjekke oksekødsskiverne ind imellem for at sikre, at de er jævnt tilberedt. Ellers omarranger skiverne for ensartet tilberedning. Efter 3 timer fjernes jerky og lad det køle af.

Den jerky vil hærde og tørre, når den afkøles. Perfekt ryk går ikke i stykker, selv når den er foldet eller bøjet. Du kan nu opbevare jerkyen i en lufttæt beholder i køleskabet i op til et par uger.

Sidste tanker

Vi håber, at denne opskrift vil hjælpe dig med at servere lækker beef jerky, der for altid vil erstatte de købte i butikken. Disse enkle Bradley-tip og tricks om pro-food rygere var beregnet til at hjælpe folk med at investere i det rigtige produkt for en strålende rygeoplevelse. For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.