5 Hidden Bradley Smoker Features That Will Make Your Life Easier

5 skjulte Bradley Smoker-funktioner, der vil Gør dit liv lettere

Posted on: January 13, 2023



Når det kommer til sjov, elsker folk madrygning. Det er en af ​​de ældste madlavningsmetoder og nydes med en vis følelse af harmoni med venner, familie og lokalsamfund.

Når det kommer til sjov, elsker folk madrygning. Det er en af de ældste madlavningsmetoder og nydes med en vis følelse af harmoni med venner, familie og lokalsamfund.

Den traditionelle madrygningsproces tager mange timer. I sidste ende håber du, at det var al tiden og kræfterne værd med mørt og saftigt røget kød.

Hvad hvis du kunne nyde den fantastiske smag fra rygning af mad med enkelheden som en madryger, kan du bare nyde en problemfri oplevelse? Det Bradley Smoker med Bradley Bisquettes giver al den røgede smag og aroma med bekvemmeligheden ved ikke at skulle passe madrygeren.

Fra rygning af bryster til kylling til frugt og grøntsager, Bradley Smoker klarer det hele! Den kommer med alle funktioner, du har brug for til en behagelig rygeoplevelse i din egen baghave.

Her viser vi dig de fem skjulte Bradley Smoker-funktioner, der vil give dig fantastisk lækker røget mad og gøre dit liv lettere.

1. CleanSmoke teknologi

Bradleys CleanSmoke-teknologi sikrer, at det træ, du bruger, ikke bliver til aske. Dette er vigtigt, fordi når træet brænder til aske, frigiver det kemikalier, der forårsager en dårlig lugt og får den røgede mad til at smage bittert.

Bradley Bisquettes er specielt designet ved hjælp af vores hemmelige proces for at give dig ensartet varme og røg hver gang. Desuden slukker de automatisk, før de bliver til aske, så din røgede mad smager lækkert hver gang.

Vores CleanSmoke-teknologi giver dig 100 % ren røg. Dette giver din fisk, kød og grøntsager en tiltalende røgsmag og aroma til at tage dine måltider til næste niveau.

2. Automatisk temperaturkontrol

Dette er en af de funktioner, der adskiller Bradley Smoker fra andre madrygere. Du kan indstille din ønskede temperatur for at skabe en børnepasning uden besvær. Dette giver dig mulighed for at tilberede dit kød lavt og langsomt uden konstant at skulle passe rygeren for at sikre, at du har den rette mængde røg og varme.

3. Automatisk Bisquette Feeding/ Conveyor System

Bradley Smoker er unikt designet til Bradley Bisquettes, som automatisk fodres på en tallerken for at skabe ensartet røg og varme. Vores bisquetter kommer i en bred vifte af forskellige hårdttræer, så du kan få den røgsmag, du ønsker. Bradley Bisquettes er også lavet af 100 % rent hårdttræssavsmuld og er fri for andre tilsætningsstoffer.

Vores bisquetter er et teknisk vidunder. Vi tager hårdttræssavsmuld og komprimerer det ved hjælp af vores hemmelige proces for ensartet størrelse og tæthed for at sikre, at din temperatur og røgniveau forbliver det samme, uanset hvor længe du ryger. Det betyder, at du får lækker, røget mad hver gang.

Efter hvert 20. minut flyttes en ny bisquette over på tallerkenen, og den gamle skubber af i en vandskål for at slukke. Den bedste del af elektriske madrygere er, at i modsætning til andre madrygere er der ingen grund til at genopfylde træ og bøvle med at tænde kul.

For eksempel vil du ryge kylling; du kan indstille ovntemperaturen til 240 grader, tilberedningstid til 4 timer og røgetid til 2 timer. Rygerens automatiske træbisquettefodringssystem vil derefter fodre bisketterne i 2 timer. Ligeledes vil ovnen holde 240 graders temperatur og slukke efter 4 timer.

Du kan indstille den ønskede temperatur og tilberedningstid, og Bradley Smoker og Bradley Bisquettes sørger for resten!


Stak af hårdttræ ryger bisquettes på sort sten.

4. Varm og kold røg

Bradley Smoker tilbyder varm røg og kold røg konfigurationsmuligheder med kold røg adapter.

Koldrøgning er en teknik, der bruges af folk, der gerne vil tilføje den dejlige smag af røg og rige farve til deres mad, men ikke ønsker at tilberede det på samme tid. Du kan for eksempel tilføje smagen af røg til laks, bacon eller måske ost, hvilket ikke virker med en varmrøgsproces.

Den kolde røg adapter placerer brændeovnen uden for røgkassen, så du hurtigt kan forvandle din varmryger til en ægte koldryger.

Bradley tilbyder endnu en mulighed for generering af røg: en røggenerator, der er specielt designet som røgkraftværket for at gøre dine hjemmelavede rygerprojekter ubesværet. Nu er det nemmere at ryge ost end nogensinde før.

5. Upload af opskrifter

Her er endnu et spændende træk ved Pro P10 Bradley Smoker. Uanset om du er en sæsonkriger eller professionel kok, er Bradley Cook Tool en fantastisk ressource. Denne nye funktion giver dig mulighed for nemt at oprette og uploade 50 rygeopskrifter ved hjælp af opskriftssoftwaren.

Sådan kan du downloade Bradley Cook Tool:

1. Gå til BradleySmoker.com

2. Download CookTool.zip

3. Udpak filen "CookTool.zip". En ny mappe vises.

4. Kør programmet, og dit Bradley Cook Tool er klar til brug.

Afsluttende tanker

Hvis du har haft andre madrygere før, ved du, hvor meget arbejde det er at passe rygeren for at sikre, at du får den rette mængde varme og røg til de lækre resultater, vi alle længes efter.

Bradley Smoker og Bradley Bisquettes giver dig al den møre og saftige smag af røget kød uden besværet. Vores ryger er virkelig en sæt det og glem det tilgang.

Vil du tage din madrygning til næste niveau? Se flere af vores Bradley tips og tricks her på vores blog.