Get to know Steve Cylka, and his love for food smoking!

Lære at kende Steve Cylka, og hans kærlighed til madrygning!

Posted on: January 10, 2023



Par tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din samling eller dit blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

Kan du fortælle os noget om dig selv/familie/livssituation?

Jeg var præst i 15 år, og for et par år siden besluttede vi at lave en forandring. Min kone gik tilbage til at undervise, og jeg startede madbloggen og udvikling af opskrifter på fuld tid.

Vi bor i Toronto og har 3 børn. Vi lever et lykkeligt liv, fyldt med hockey, fodbold, dansetimer, klaver- og trommeundervisning. Ind i mellem stræber vi efter at sidde rundt om bordet til noget meningsfuld familietid, mens vi spiser noget velsmagende mad, der nok var røget!

Den mest pinlige mad-/kogehistorie

Wow – jeg har et par stykker! Der var en gang, vi havde en flok mennesker til middag, og jeg grillede nogle ribben (før jeg ejede en Bradley!). Jeg satte dem op på siden af grillen til indirekte grillning, eller det troede jeg, at jeg havde. Da jeg gik tilbage, var ribbenene fuldstændig forkullede og fuldstændig uspiselige. Måltidet blev hurtigt til en vegetarisk middag.

Så du har denne fantastiske blog. Fortæl os, hvordan og hvorfor du startede dette

Jeg har elsket at lave mad i årevis, og jeg nyder altid at lave nye opskrifter. Der var venner og familiemedlemmer, der bad om mine opskrifter, så jeg besluttede at starte en blog og poste opskrifterne.

Det var bare en hobby dengang, og billederne af maden var grusomme. Ha ha. Men med tiden blev jeg forelsket i at blogge om mad og dele mine kreationer med læserne. Det har været fantastisk at se det udvikle sig og læseskaren vokse. Desuden elsker jeg at udvikle partnerskaber med virksomheder som Bradley Smokers.

Målet for bloggen

Jeg huskede, at da jeg først begyndte at ryge, brugte jeg meget tid på at lede rundt på nettet efter tips, krydderi- og marinadeopskrifter, rygetemperaturer, tidspunkter og meget mere. Der er en masse information derude, og nogle gange kan det endda virke overvældende for folk, der er nye til at ryge.

Et ressourcecenter til at give information til den nye ryger

Jeg ønsker, at denne blog skal være et ressourcecenter, der giver masser af information til den nye ryger. Ud over det er der mange veteranrygere derude, som har masser af erfaring, og jeg håber, at denne blog også er relevant for dem. Modernistisk madlavning ændrer måden, vi tilbereder mad på, og endda rygning er under udvikling. Jeg vil undersøge, hvordan vi kan integrere rygning i fødevarer, som vi måske ikke traditionelt tror at ryge. Det skal være sjovt!

En passion for mad

Da jeg var ung, tog min familie på ferie til New Orleans og Biloxi. På den tur havde jeg så mange nye madoplevelser, ting som østers, languster, gumbo, jambalaya og andre cajun/kreolske retter.

Jeg kan huske, at engang vi var hjemme, var der tidspunkter, hvor min far var i køkkenet og lavede nogle af de retter, jeg spiste på turen. Jeg har aldrig været ligeglad før, men efter vores ferie fandt jeg mig selv i at kigge over hans skulder oftere og lære at lave nogle af de mindeværdige retter.

En særlig passion for madrygning

Jeg tror, at det er kombinationen af smagene og kødets mørhed. Rygning giver en vidunderlig smag til kødet, der suppleres med krydderurter og forskellige BBQ-saucer. Sammen med smagen ryges der ofte ved lave temperaturer og over længere tid, hvilket resulterer i, at det mørt falder af benkødet. Jeg elsker også, hvordan røg kan tilføje en ny smagsprofil til en ret. Jeg husker første gang, jeg røg nogle tomater for at lave cremet tomatsuppe – røgsmagen forvandlede den suppe totalt. Det var så lækkert!

Den foretrukne ting at ryge

Svinekød! Det er nok bredere, end du spurgte om, men det er svært for mig at indsnævre det mere end det. Jeg elsker at ryge stort set alt svinekød, herunder ribben, svinekød (pulled pork – oh yeah!), mørbrad og endda hakket svinekød til nogle velsmagende røgede fedtstoffer. En tæt andenplads er laks. Jalapeno poppers er også gode. Åh, ja, også kyllingevinger. Okay, jeg tror, jeg skal stoppe nu.

Hvorfor Bradley Smokers

Jeg elsker Bradley Smoker for deres brugervenlighed. De har virkelig en 'indstil det og 'glem det'-funktionalitet, som er fremragende til lav og langsom madlavning.

Jeg ryger masser af svineskodder og -bryst, der kræver timevis af rygning. Det er forbløffende, at jeg med Bradley kan indstille temperaturen, fylde rygetårnet med masser af træbisquetter, og de går automatisk frem. Jeg gør dette hele tiden til lang rygning natten over. Jeg kan gå i seng med fuld sikkerhed for, at Bradley Smoker arbejder væk og holder temperaturen stabil og røgen flyder. Ud over brugervenligheden er jeg virkelig imponeret over, at Bradley Smoker er i stand til at producere konsekvent fantastiske resultater hver gang, fra alt inklusive kød, fisk, ost, nødder og mere!

Et budskab til alle de madrøgsfanatikere derude

Bliv ved med at ryge! Rygning fortsætter med at vokse over hele verden, og enheder som Bradley Smokers gør det mere tilgængeligt end nogensinde!

Besøg min hjemmeside: www.theblackpeppercorn.com