Introducing our new Bradley Blogger; The Bacon Maven

Blogindlæg, der introducerer vores nye Bradley -blogger; Bacon Maven

Posted on: January 10, 2023



Vi præsenterer stolt vores nye teammedlem: Jennifer L.S. Pearsall! Jennifer er en madguru med en stærk kærlighed til bacon. Det er nok derfor, folk også kender hende som Bacon Maven. Hun skriver fantastiske kogebøger og har sin egen madblog (www.thebaconaffairs.com). Velkommen til vores nye Bradley Blogger!

Vi præsenterer stolt vores nye teammedlem: Jennifer LS Pearsall! Jennifer er en madguru med en stærk kærlighed til bacon. Det er nok derfor, folk også kender hende som Bacon Maven. Hun skriver fantastiske kogebøger og har sin egen madblog (www.thebaconaffairs.com). Velkommen til vores nye Bradley Blogger!

Noget om dig selv/familie/livssituation

Jeg er en single dame, der bor i det centrale Wisconsin, et land med øl, møgunger og ost. Jeg har dog boet en masse forskellige steder. Født i New Jersey slap jeg uden "Joisey"-accenten, da jeg flyttede til Californien på ungdomsskolen.

Dernæst kom Virginia, hvor jeg havde min første introduktion til rygning og grill, som jeg virkelig kunne lide. Det skete via de hele svin, der blev langsomt stegt hele dagen på vores åbningsdag duejagt.

Efter at have boet i Virginia i 25 år, kalder jeg det stadig hjem, men derfra tog jeg til Kansas, Nebraska, Texas, og nu er jeg her i Dairyland.

Jeg har været her et par år og arbejdet som bogredaktør for et F&W Media. Jeg har to Great Pyrenæerne hvalpe til selskab og masser af smuk natur at se på.

Den mest pinlige mad-/kogehistorie

Ha! Jeg piskede en omgang bananbrød en gang, og jeg må have overmålt bagepulveret. To brødforme osede bananbrødsdej som lava i en time.

Jeg blev ved med at prøve at redde det, i håb om, at noget af det ville blive til noget velkendt. Men hver gang jeg åbnede ovndøren og så dejen boble op og over pandens sider som så meget bananbrødslava, følte jeg, at jeg var i min egen version af den scene fra 'I Love Lucy'. Der bager hun brød, og dette enorme brød skubber ud af ovnen og sætter hende fast mod skabet på den anden side af køkkenet.

Hvordan og hvorfor denne fantastiske hjemmeside/blog startede

Min blog, www.TheBaconAffairs.com, startede som en joke. Jeg havde nogle venner på Facebook-indlæg om en madlavningsløsning til noget vildt. Det meste vildt er meget, meget magert, og bacon er en naturlig og velsmagende løsning til at forhindre, at al slags vildt og fjerkræ bliver til et måltid med hockeypuck-konsistens.

Dette var ikke dit sædvanlige indlæg for at få hjælp til vildt. Jeg tror, det var en opskrift på snegås, som man ikke ser så tit. Så jeg anbefalede en blødning i appelsinjuice og pak fuglen ind i bacon.

Bacon fik tommelfingeren op rundt omkring, og snart skrev alle andre "Tilføj bacon!" til hvert indlæg, jeg lavede, uanset om jeg talte om madlavning, mine hunde, den elendige vinter, vi havde, eller mine datingproblemer.

Det tændte på en måde en ild under mig, og så jeg startede bloggen på et indfald og havde lidt brug for en kreativ skriveudgang adskilt fra mit arbejde som redaktør og skribent i mit daglige job.

Målene for denne blog

Bloggen har virkelig fået sit eget liv. Jo mere jeg tilføjede bacon til alle slags retter, jo mere indså jeg, hvor alsidigt det var. Bortset fra bacon-godheden, som alle elsker, har den næsten det umami-element, der tilføjer dybde og rigdom, selv når den faktiske baconsmag ikke er så tydelig.

Med hensyn til et mål, ja, jeg løb ind i en kollega af mig på vores årlige messe sidste år. Han er udgiver på et andet forlag, og han havde set blogindlæggene og spurgt, om jeg kunne lave en bog om det.

"The Big Book of Bacon", udgivet af Skyhorse Publications, udkommer i sommeren eller efteråret 2014, og de signerede mig for nylig på en anden bog, denne med hele svinet!

Hvor passionen for mad kom fra

Min mor, primært, selvom alle kvinderne i min familie er gode kokke. Min mor er dronningen af rester, og hun laver en spaghetti sauce, der ville få en siciliansk til at græde af glæde, selvom der ikke er en dråbe italiensk blod i os.

Jeg bagte og konserverede og lavede mad til amtsmesser gennem hele min ungdom som 4-H-medlem. Men det, der virkelig udvidede mine kompetencer, var et projekt, jeg påtog mig med en gammel gymnasieven for omkring et årti siden.

Jeg ville læse en artikel om, hvordan de fleste hjemmekokke egentlig kun laver de samme 15 måltider igen og igen. Dette er din go-to comfort food, som du ikke behøver en kogebog til.

Erkendt skyldig!

Jeg tænkte på, hvad jeg lavede: skyldig som anklaget. Det, der virkelig slog hjem, var, at med mere end 100 kogebøger på min hylde på det tidspunkt – de tæller lige over 200 nu – havde jeg ikke en undskyldning for at lave mad på den måde.

Jeg fortalte min bedste ven om det, og vi besluttede at lave kogebogsaftener, hvor vi valgte et tema for to lørdag aftener om måneden. Udfordringen var, at vi havde de kogebøger og opskrifter, vi ikke tidligere havde lavet mad efter.

Og vi var geniale til det. Vi havde en middag, der varede mere end seks timer, med alle de passende aperitiffer, vine og meget mere. Vi tænkte endda kort på catering, vi var så gode, men besluttede, at det ville tage alt det sjove ud af det.

Om madrygning

Der er en rigdom ved røget kød, som ingen anden tilberedningsmetode vil give dig. Desuden fordi så meget af det, du smager, er en lugtefornemmelse udover det, du får på smagsløgene. Der er bare mere til spiseoplevelsen med røget mad.

Favorit ting at ryge

Det er langt hen ad vejen et helt svin eller Boston-skodder (når et helt svin ikke er praktisk), lavet med Virginia-eddikesaucer eller Carolina-sennepssaucer. Men jeg har lavet bryst og lammeskulder, som du også næsten ville dø for.

Den første ting du tænker på, når du hører "Bradley Smokers"

Nem peasy. Indstil det og glem det. De er også særdeles godt designet på interiøret, hvad angår antallet af stativer og kroge. Omtrent det eneste, du ikke kan få i min, er et helt svin!

Et budskab til alle de madrøgsfanatikere derude

Bland det sammen! Bland dine rubs, bland dit kød, og indse, at du kan gøre så meget mere med rygeren end bare store stykker kød. Lav frikadeller, kødbrød, grøntsager, frugter og sider. Jeg har for nylig set nogen poste på Facebook, at de røg ost – du kan vædde på, at det også er på min liste nu!

Jennifer LS Pearsall (The Bacon Maven)