3 Lesser-Known Cuts of Beef that are Perfect for Smoking

3 mindre kendte nedskæringer af Bøf der er perfekte til rygning

Posted on: January 12, 2023



At blive en pit-master er så anderledes end at blive en, der er en mester af grillen. Kunsten at ryge omfatter 3 mindre kendte stykker oksekød, der er perfekte til rygning. I denne artikel vil vi tale om de bedste eksempler på gode nedskæringer, der ikke er så kendt!

At blive en pit-master er så anderledes end at blive en, der er en mester i grillen. Kunsten at ryge omfatter 3 mindre kendte udskæringer af oksekød, der er perfekte til rygning. I denne artikel vil vi tale alt om de bedste eksempler på fantastiske udskæringer, der ikke er så velkendte!

Takket være den årti lange historie bag den centrale texanske grill, når de fleste baggårdsmestre tilbereder oksekød, plukker de normalt bryst. Men der er masser af andre nedskæringer, der er pit værdig. Her er Bradleys anbefalinger, der bør ryges oftere.

Læs 7 mere mindre kendte udskæringer af oksekød for at starte din rygerejse!

1. Chuck Roll


Lækre chuck-ruller!

Til rygning anbefales chuckrullen stærkt, fordi den altid er tilgængelig i hver enkelt detailbutik eller slagter. Det er den traditionelle mor-og-pop-steg, som normalt tilberedes langsomt i ovnen som en chuck-steg. Men på rygeren eller en grillplads kan den forvandles til noget på næste niveau.

Det første trin er at belægge overfladen med en tynd klat gul sennep og derefter drysse rigeligt med en 50/50 blanding af salt og peber. Det andet trin er at sætte det på din Bradley-ryger i 4 til 6 timer ved 200 grader,

Derefter kan du støde den lidt. Du kan sagtens gå til 250. Pak den derefter dobbelt ind i aluminiumsfolie eller slagterpapir. Sæt den i ovnen og lad den stå ved 200 grader natten over. Næste morgen vil du vågne op til noget af det bedste røgede chuck-rulle, du nogensinde har.

Pro tip: Hos din lokale slagter kan du bede om en chucksteg på fem pund. Der er en anden steg fra chucken, men det er normalt mærket som armsteg. Det er lidt slankere, så det afhænger af, hvor meget fedt du vil have.

2. Mørbradspidssteg


Mørbradspidssteg! Lækkert!

Mørbradspidsen er en anden let-at-finde steg, der er fantastisk til rygning. Den kan bruges på samme måde som chuckstegen, bortset fra at den er slankere. Det er en strimlet oksekødsapplikation og ikke skåret oksekød. Flere timers rygning senere, pakke den gerne ind og færdig i ovnen eller crock pot.

Mørbradstegen er mere som en opvarmet back up, hvor du kan tage noget oksekødsbouillon og øl. Bland derefter dem sammen på komfuret med det revne oksekød. Den varmer perfekt op til dit næste måltid.

3. Chuck Short Rib


De mest fremragende chuck short ribs!

I de sidste mange år har pit-masters ved forskellige restaurantkæder beundret gæsterne med gigantiske okseribben. Disse ribben kan veje to pund mere, mens de fodrer 2 eller 3 sultne spisende gæster på én gang. Denne stil med ribben kan dog være svær at trække af derhjemme.

Dette skyldes, at forhandlere normalt ikke bærer pladekort ribben, men et godt alternativ er chuck short ribs.

Disse kommer længere oppe af koen, specifikt fra patronen eller det forreste skulderområde. Slagtere forbereder normalt 1-tommers sektioner af chuck-kortribben til komfur- eller ovnbraisering. Disse sektioner er forberedt internt, hvilket betyder, at du kan bede om at få en hel chuck kort ribben.

Et stykke med fire knogler vejer omkring 4 eller 5 pund. Det er en fantastisk mulighed at bruge til rygning. Når du har klargjort knoglen, krydrer du dem let med salt og peber og ryger derefter ved 225 grader i cirka 6 til 8 timer.

Pak dem derefter ved 160 grader for at lade dem svede ud og lad den fugtige varme op til videre tilberedning. Til sidst ryger du den korte ribbe på patronen med 200 til 210 grader Fahrenheit (indvendig temperatur) til den store finale.

Sådan finder du dine næste snit

Så næste gang, hvor går du hen for at finde disse mindre kendte udskæringer af oksekød?

Hvis du leder efter mindre kendte udskæringer, ville din bedste mulighed mange gange være at gå til et specialmarked for at snuse dem ud.

De er generelt håndskåret på bestilling, når du anmoder om dem. Slagtere kan altid anbefale nye udskæringer og give vejledning til, hvordan de tilberedes.

På den anden side kan supermarkeder være lidt mere et hit og miss. Det kommer altid an på, hvem der står bag disken. Det forbedrer dine odds, hvis du ankommer tidligt på dagen.

Hvis du leder efter de bedste rygere i byen, så besøg vores internet side til en bred vifte af forskellige madrygeprodukter. Endnu bedre, tjek vores blog for flere tips og tricks til dit næste rygeeventyr!