Bradley Bisquettes Smoke Flavor Guide

Bradley Bisquettes røgsmag Guide

Posted on: January 10, 2023



Madrygning giver dig den unikke mulighed for at tilføje lækker smag til din mad på måder, som madlavning i et køkken ikke har råd til. Der er ingen bedre måde at give den uimodståelige røgede smag end med Bradleys legendariske Bisquettes!

Madrygning giver dig den unikke mulighed for at tilføje lækker smag til din mad på måder, som madlavning i et køkken ikke har råd til. Der er ingen bedre måde at give den uimodståelige røgede smag end med Bradleys legendariske Bisquettes!

Vores Bisquettes er hemmeligheden bag Bradley Smoker. Deres unikke design får dem til at blive brændt ved ensartede temperaturer og i kontrollerede perioder. De består af præcise mængder hårdttræflis kombineret med kontrollerede tryk og tætheder.

Perfekte, ensartede resultater

Når du bruger Bradley Bisquettes, behøver du ikke bekymre dig om, at dine chips brænder for varmt for længe og giver din mad en bismag. De vil give dig perfekte resultater! De samme resultater, som Bradley-brugere har nydt godt af i årevis.

En del af spændingen ved madrygning er at eksperimentere med forskellige hårde træsorter. Prøv, indtil du finder den perfekte træsmag til din mad.

Her er en guide til røgsmag, der hjælper dig på din søgen. Du vil bemærke, at vi tilbyder alle de almindelige rygende hårdttræer og et par af vores egne smagsstoffer som f.eks. Pacific Blend og Speciel blanding.

Sæt bogmærke på denne side, så du kan bruge den som referencepunkt næste gang du tænder for din Bradley. Lykke til med at ryge!