Canada Day or 4th of July -  Meat Extravaganza

Canada Day eller 4. juli - Kødekstravaganza

Posted on: January 11, 2023



Min familie flyttede ind i vores nuværende hjem for otte år siden, i løbet af juni måned. I ønsket om at have en masse familie over og være vært for en samling i vores nye hus, havde vi en stor 1. juli Canada Day BBQ.

Min familie flyttede ind i vores nuværende hjem for otte år siden, i løbet af juni måned. I ønsket om at have en flok familie forbi og være vært for en sammenkomst i vores nye hus, havde vi en stor 1. juli Canada Day BBQ.

Jeg havde ikke forventet, at dette var starten på en årlig tradition, men det har den, og det er nu en af mine yndlingsdage på året. I de sidste otte år har vi været vært for denne Canada Day BBQ i vores baghave.

En fest til over 30 personer

Der kommer normalt omkring 30 familiemedlemmer, og reglerne er enkle. Jeg sørger for og tilbereder kødet, og alle andre er ansvarlige for at medbringe salater, desserter, drinks og andre snacks.

Jeg tilbringer dagen på dækket med mine rygere, grill og pizzaovn. Jeg koger så meget kød, at denne BBQ har udviklet kaldenavnet "Meat Extravaganza!".

Pulled pork, ribben, cederplanke laks, kylling, atomic buffalo turds, spyd, bøf, burgere, hotdogs og mere. Ja, de optræder alle ved Canada Day Meat Extravaganza.

Der er ikke meget mere tilfredsstillende for mig, end at se alle spise og have det fantastisk!

Den sværeste opgave er at vælge, hvad der skal ryges

Canada Day nærmer sig, og jeg kan ikke vente til dette års BBQ. Jeg planlægger at have både mine Bradley 4 rack og 6 rack rygere fulde af kød.

En af de sværeste opgaver er at bestemme, hvad der skal fylde disse stativer. Ja, det er svært at vælge mellem så mange muligheder. I år overvejer jeg seriøst at lave nogle St. Louis-skåret svineribbe, røget Jalapeno Cheddar Pork Bites (opskrift på denne side), Smoked Dragon Jalapeno Poppers (opskrift jeg skrev til Bradley Smoker Cookbook) og nogle kyllingevinger.

Jeg kan endda gå til den lokale slagter og se, hvad der enten er på udsalg, ser rigtig godt ud eller inspirerer mig.

Bradley Smokers er perfekte til store begivenheder

Bradley Smokers er fantastiske til begivenheder som denne, fordi de kan holde masser af mad på deres stativer for at brødføde en bunke mennesker. Jeg elsker personligt at ryge kød til store BBQ-fester, fordi jeg kan lade kødet stå i rygeren med døren lukket, uden opsyn.

Bradley tager sig af alt, mens jeg er på besøg med familie og venner. Så, når vi er klar til at spise, rummer disse rygerstativer så meget godhed!

Canada Day er en af de klassiske helligdage perfekt til en stor BBQ. Folk syd for grænsen holder deres egen ferie, et par dage senere, den 4. juli.

Det er gode tidspunkter at samles med venner og familie for at fejre alle de gode ting, vi har. Jeg håber virkelig, at hvis du skal grille den 1. eller 4. juli, at solen skinner, drikkevarerne er kolde, og rygeren ryger!!!