Is Bone-In Meat Better Than Alternatives?

Er Bone-In Kød bedre end alternativer?

Posted on: January 16, 2023



At spise udendørs er altid en god mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen, få frisk luft og udbening efter hektiske arbejde og skoleskemaer.

At spise udendørs er altid en god mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen, få frisk luft og knytte bånd efter hektiske arbejds- og skoleskemaer. Grillning er en hovedingrediens, når man spiser udenfor, da det har tendens til at være mindre krævende end egentlig madlavning eller bagning. Men mange mennesker vælger at trække i retning af en mere delikat måde at tilberede kød på: rygning. Selvom den bruger lignende værktøjer som at grille og grille, gør den en verden til forskel for kød.

Udbenede udskæringer af kød

Rygning fungerer godt, især med udbenet kød som spareribs, kyllingelår og T-Bone steaks.

Afslappede kødelskere kan antage, at deres foretrukne køddelikatesser bliver mere smagfulde, når de tilberedes med ben. Det er dog ikke tilfældet. Hvad knogler gør, er at frigive bestande, der kommer fra dets kollagen og fungerer som en bidragyder til "følelsen", men ikke den faktiske smag. Faktisk mister det sin sprødhed ved at beholde ben på din bøf, hvilket mange mennesker nyder godt af.

Udbenede udskæringer af kød

De fleste vælger udbenede kødstykker, fordi det sparer penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er dog mange fagfolk i madlavningsindustrien, der foretrækker at bruge udbenet kød, især når de laver mad til eksklusive restauranter. At ryge kød er meget populært i de fleste restauranter, og den type kød, der ryges, vil i sidste ende afgøre kvaliteten af den endelige ret.

De fleste kokke og kødelskere vil fortælle dig, at bøffer altid vil smage bedre udbenet. Den populære tro er, at smagen af benet fra dit yndlingskød bliver overført til selve kødet. Grillere og rygere påpeger, at væske fra marven ikke kan passere gennem knoglerne, så der er ingen måde, at smagen fra marven kan trænge ind i kødet under tilberedningen.

Marv

Marv, et stof, der findes i alle kødben, findes i to former, nemlig rød marv og gul marv. I bøfben gør gul marv kødet ekstra lækkert, og cowboys plejede at kalde det præriesmør. Dem, der har prøvet rigtigt smør på deres bøffer, er måske enige, fordi konsistensen af gul marv og pasteuriseret smør er næsten den samme.

Ingen forskel

Der er masser af kødelskere, der hævder, at tilberedning af din bøf uden ben ikke er meget forskellig fra at tilberede den med ben. Videnskabeligt set er udbenet kød og udbenede bøffer ikke til at skelne, hvilket er ret overraskende. Kødben har ikke tilstrækkelig gennemtrængelig overflade til at tillade marv at føre sin smag igennem til kødet.

Rygning

Hvis du er interesseret i at ryge kød, er Bradley Smoker en af de førende producenter og distributører af madrygere. Uanset om du foretrækker udbenet eller udbenet, vil vores opskrifter appellere til dig. Madrygning er det, vi har specialiseret os i, og vi har madrygere, der fungerer godt med både ikke-udbenet kød og alternativer. Du kan finde alle vores opskrifter her opdaterer vi ugentligt! Så glem ikke at tjekke vores side ofte ud for de bedste og nyeste opskrifter!

Ben er desuden for lang tid om at opløses og er relativt smagsløse i sig selv, og bidrager dermed intet til kødets smag. Uanset om vi elsker at tilberede bøffer med eller uden ben, kan vi altid vælge rygemetoden. Rygning af kød giver det en enestående distinkt smag samt forbedret udseende, lugt og endda sikkerhed og konservering.

Fordele ved madrygning

Madrygning er specifikt blevet valgt af de fleste madlavningsentusiaster på grund af dets mange fordele ved tilberedning af både udbenet og udbenet kød. Selvom rygning bruger mere tid og kræver konstant temperaturkontrol, giver det mere mørhed og smag til kødet end at grille.

De produkter, du vælger at ryge, vil også påvirke smagen. Vores Bradley Bisquettes har mange smagsvarianter at vælge imellem.

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.