Forget BBQ, Here's Why You Should be Smoking Your Meats Instead

Glem BBQHer er, hvorfor du skal ryge din Meats i stedet for

Posted on: January 12, 2023



Hvis du kan lide dit kød røg, så skal du investere i din egen personlige ryger for at forbedre dine egne opskrifter og få et lækkert røget kød når som helst på året for en brøkdel af den pris, der er opladet på restauranter. Glem BBQ, her er Hvorfor du skal være Smoking Your Meats i stedet for!

Hvis du kan lide dit kød røget, så skal du investere i din egen personlige ryger for at perfektionere dine egne opskrifter og få lækkert røget kød når som helst på året til en brøkdel af prisen på restauranter. Glem BBQ, her er hvorfor du bør ryge dit kød i stedet!

Elektriske rygere som Bradleys har tendens til at være nemmere at bruge og har en meget mindre indlæringskurve og er også sikrere end traditionelle rygere. Elektriske rygere er mere befordrende for at ryge kød året rundt. Til sammenligning er trækulsrygere, der er lavet af tyndt metal, ikke i stand til at holde på den samme mængde varme i kolde måneder.

Det er her, den sjove del kommer ind i billedet. Når det kommer til, hvad man skal ryge, er mulighederne bare uendelige! Mens kød, herunder kylling, kalkun, svinekød, oksekød og fisk er oplagte til rygning, er det nemt at være kreativ med din ryger.

Grøntsager, æg og endda desserter som brownies og is kan gøre din ryger meget mere alsidig og nyttig hele året rundt.

Hvis din mund allerede løber i vand, så tag et kig på vores grunde til, hvorfor du bør ryge dit kød i stedet for at tage grillen frem.

Den uimodståelige røgede smag

Mens en grill fungerer fint, er alle kødentusiaster enige om, at en ryger producerer bedre kød. Smagen er stærkere, fordi en ryger kan fange, holde og cirkulere røgen mere effektivt.

Du vil få mere smag og udføre mindre arbejde med en ægte ryger.

Hvis du ryger en gang om måneden eller gerne vil, men du også synes, det er for meget besvær at gøre din grill til en ryger, så er du klar til at få en ryger. Også, hvis du vil have dit kød til at gå op fra godt til fantastisk, så er du klar til at få en ryger!

Kød mere saftigt og mørt

Hvor længe? Hvor varmt?

Ideel rygning er lav og langsom. Ved at holde lave temperaturer bliver dit kød mere saftigt og mørt, samtidig med at røgen får tid til at absorbere.

Hvor længe du ryger afhænger af produktet. Med kød skal man nå sikre indre temperaturer.

Udover at overveje om du ryger kylling eller oksekød, skal du tage højde for slutproduktet. Hvis du for eksempel ryger et helt kyllingebryst, skal du ryge det, indtil en indre temperatur på 165°F er nået. Fjern det derefter fra rygeren med det samme.

Hvis du vil ryge pulled chicken, så skal du ryge ved en lavere temperatur i længere tid, endda passeret, hvad der anses for at være den sikre indre temperatur.

Hver opskrift, du bruger, vil give dig en guide til rygetider og temperaturer. Til sidst vil du få styr på de rigtige tidspunkter og temperaturer.

Ingen varme?

Nogle gange er ingen varme den bedste temperatur. Når du ryger rå bacon, tørrede pølser eller ost, ønsker du ikke at tilberede produktet (eller smelte det!). Så i disse tilfælde ønsker du at holde din ryger på lavt niveau, eller sætte op Bradley Cold Smoke Adapter. Tjek nogle af vores tips om koldrøgning når du er klar til at forgrene dig.

Folie!

Med ribben og bryster anbefales det nogle gange at dække kødet i folie halvvejs i rygeperioden for at mørne kødet og varme det indvendigt. Afslut den derefter afdækket for at udvikle en skorpelignende ydre.

Pro tip: At drysse med en "moppesauce" er en fantastisk måde at tilføje smag til en ret, der ryger i lang tid.

Eksperimenter ofte

Du kan ofte eksperimentere med en ryger og lave dit eget repertoire af opskrifter og kreationer.

Med lidt viden og erfaring under bæltet om, hvordan processen fungerer, bør du eksperimentere med nye smagsvarianter og opskrifter.

Ikke alt vil dog fungere. Røgede appelsiner ... ikke en succes. Men for nogle opskrifter som f.eks røget is, det kan gøres lækkert!

Så der har du det, disse er grundene til, hvorfor du bør glemme grillen, her er hvorfor du bør ryge dit kød i stedet!

Husk at tjekke vores blog for flere lækre rygetips og tricks.

Vil du kende Bradley-serien af rygere bedre? Se videoen herunder:

Gennemgang af Bradley Smoker!

Du vil være alle de kloge og rygere-kyndige til det. Lykke til med at ryge!