Seasoning your Bradley Smoker

Krydderi Din Bradley ryger

Posted on: January 11, 2023



Så du har lige købt en Bradley Smoker! Velkommen til rygningens vidunderlige verden. Hvis du har kigget manualen igennem, har du måske bemærket, at der er tale om at "krydre rygeren", før du rent faktisk ryger dit første udskæring kød.

Så du har lige købt en Bradley Smoker! Velkommen til rygningens vidunderlige verden. Hvis du har kigget manualen igennem, har du måske bemærket, at der er tale om 'krydder til ryger', før du rent faktisk ryger dit første stykke kød.

Din ryger skal være krydret!

Du, ligesom jeg, har måske været frustreret. Der er en rist med ribben, svinekød eller bryst i køleskabet, klar til at komme i rygeren, men nu finder du ud af, at rygeren skal krydres. Kom nu! Nå, fortvivl ikke, at krydre rygeren tager ikke lang tid, og inden for et par timer vil den være klar til al den rygning, du kan give den.

Lær hvordan du gør det

Bradley Smoker er et helt nyt produkt, og de indvendige vægge skal være helt rene. Derfor vil krydring af rygeren belægge rygerens vægge og indre med et tyndt lag røg. Dette giver et indesluttet røgmiljø, der vil give en forbedret røgsmag til alt, hvad du ryger. Over tid vil røgopbygningen på væggene stige, som et resultat vil det gå fra at være skinnende aluminium til en forkullet sort belægning. Dette er en velkommen udvikling, da det ikke kun viser, at du er en veteranryger, men jeg er overbevist om, at kød vil have en overlegen røgsmag.

Så hvordan krydrer jeg rygeren? Det er faktisk ret simpelt.

1. Sørg for, at du er færdig med at sætte rygeren sammen i henhold til manualen.
2. Fyld metalskålen med vand og læg den inde i rygeren, hvor bisketterne falder af brænderen.

3. Sæt alle rygerstativerne på plads inde i rygeren.
4. Indstil den øverste ventil til ca. halvt åben.

5. Læg ca. 8 træbisquetter i tragten. Det er virkelig lige meget, hvilken slags træ du bruger.
6. Tænd for rygeren og indstil til en temperatur på 250 F.

7. Luk døren og lad rygeren gå i 2 – 2 1/2 time.

Det er det.

Så enkelt er det at krydre rygeren. Når du har ladet Bradley Smoker køre i 2 – 2 1/2 time, er den klar til brug. Væggene, interiøret og stativerne er alle blevet krydret.

Nu er det tid til din første smøg. Hvad bliver det? Ribben? Bryst? Laks? Åh mulighederne!

Ved Steve Cylka