Food Smoking: Outdoor Cooking Tips From A Local Chef

Rygning af mad: Udendørs madlavningstips Fra en lokal kok

Posted on: October 04, 2023Tag din mad rygning til det næste niveau! Læs alt om Udendørs madlavning Tips Fra den lokale kok, Ted Reader! Du vil gerne komme tilbage efter mere. Vi garanterer det!

Tag din madrygning til næste niveau! Læs alt om udendørs madlavningstips fra den lokale kok, Ted Reader! Du vil gerne vende tilbage efter mere. Vi garanterer det!

Kokken Ted Reader

Kendt som 'Grillens gudfar', har hans charme og frygtløse kulinariske ånd fået Ted til at blive en prisbelønnet kok, forfatter, mad- og produktinnovationsunderholder og professor i Modern Culinary Applications Innovations ved Canadian Food and Wine Institute på Niagara College.

Teds passion for alt, hvad der er røget og grillet, er ekstremt smitsomt. Du vil ofte finde ham sprede sit evangelium om BBQ ved levende madlavningsdemonstrationer og tv- og radiooptrædener, der får fans til at savle efter mere!

Ted ejer over 75 griller og rygere.

I dag kan du finde Ted i baghaven til hans hjem i Toronto, hvor han pusler med legetøj og udvikler kreative og lækre opskrifter.

Uanset om du bruger en grill eller en ryger, samt måder at tilpasse din grill til rygning.

Se denne opskrift på røget prime rib i en Bradley Smoker! Fortsæt med at læse for flere tips og tricks fra kokken selv!

DE FIRE BUD

Læseren starter med sine ryge-"bud" for at få folk til at begynde at tænke som en ryger i stedet for en griller. Nogle af disse bud omfatter:

• Vær forberedt — Som i, forberede din ryger/grill. Ved, hvad du laver mad, hvor lang tid det vil tage, hvor meget træ du skal bruge osv. Og få altid gang i ilden, før du sætter noget på.

 Vær tålmodig - Nogle gange er rygning en heldags affære, så slap af og nyd det. Som en anden grillforfatter Davis siger: "Når din whiskyflaske er tom, er kødet færdigt."

 Ingen kig - Læser og andre siger, at selv et 30-sekunders kig under låget på det forkerte tidspunkt kan tilføje 20 minutter til din rygetid.

• Øvelse gør mester — Som enhver form for madlavning eller grillning tager det tid at få fornemmelsen af, hvad du laver.

Få fantastisk kød!

Se, hvad jeg anser for at være et godt udvalg af kød nedenfor:

Bøf

For at få de bedste resultater med at ryge kød, køb det bedste kød, du har råd til. Kvaliteten af kødet gør en stor forskel, og vi foretrækker "Prime" eller "Choice" kvaliteter af oksekød til smuk marmorering. Du får den vidunderlige smag, som vores primære instinkter higer efter!

Stol på os, du vil have masser af marmorering (det hvide fedt, der løber gennem kødet). Det skyldes, at jo mere fedt kødet har, jo bedre smager det! Sundhedsmæssigt, hvis du ikke gør oksekød med højt fedtindhold til en hyppig basisvare, har du det stadig fint.

Svinekød

Frisk! Uanset om du vil stege et helt svin, eller en skulderudskæring, så få det friskeste kød, du kan finde. Periode. Hvilket snit?

Spare Ribs, Country Style eller Baby Back Ribs? Det er dit valg! Det er alt sammen godt, men ... vi foretrækker også traditionelle spareribs, især St. Louis Style.

Svinekødsskulder (12-16 lbs./5,4-7,3 kg) har også masser af smag og det fedt, der skal til for at holde kødet fugtigt og mørt. Fedt er meget godt, især når du ryger kød i en længere periode. Hvis du kan finde et helt skuldersnit, desto bedre!

Kylling

Er alle kyllinger ens? Nix. Når man ryger kød, er disse gårdfugle uovertrufne for deres smag!

Vi taler om "range kyllinger", hvor fuglene spænder frit, har masser af frisk vand, motionerer og kradser jorden efter behag. En god frilandsfugl vil gå på markedet omkring 180 dage. Det meste kylling i dag er hurtigt voksende (80 dage).

Disse er stressede og opvokset i indelukkede bure, fodret gud ved hvad og "mekanisk" behandlet til massesalg. Ingen sammenligning i smag, så vi køber gerne "fritgående" kylling, når den er tilgængelig.

Ingen fritgående kylling tilgængelig? Nå ... få den friskeste, fyldige fugl på 3-5 pund, du kan finde. Hvis du ikke vil rode med skæring og rengøring, så køb de kyllingedele, du har mest glæde af. Se efter de friskeste datoer!

Frosset det eneste omkring? Køb den seneste daterede pakke, og vi får den alligevel til at smage godt!

Perfekte krydderier

Fra en lokal koks ekspertise, brug helt sikkert den bedste kvalitet og friskeste krydderier du kan. Der er en kæmpe forskel mellem de gamle, været-i-skabet-måde-for-længe, "buck a bottle"-krydderier og ting af højeste kvalitet. Vi lærte denne rygende kødhemmelighed på den hårde måde!

Værktøjer

Vi brugte følgende kriterier til vores yndlingsryger i baghaven:

  1. Brugervenlighed
  2. Nem rengøring
  3. Bærbarhed
  4. Fremragende værdi (økonomisk, kvalitetsbygget)

Pro tip: Når du ryger kød, er det bydende nødvendigt, at du holder styr på indertemperaturen med et ovntermometer. Du skal også tjekke kødet mod slutningen af tilberedningstiden, med en kødtype "øjeblikkelig" termometer, for at sikre, at kødet er færdigstegt. Ingen kan lide ubehandlet kylling eller svinekød! Og du behøver ikke at bruge en formue på det bedste.

Varmekontrol

Alle gode grillopskrifter er baseret på at kontrollere varmen, og det er meget vigtigt, at du følger dette tip! Følg de foreslåede temperaturer i vores opskrifter omhyggeligt, og brug et forbandet godt kødtermometer. Tjek det kød! Brug en "øjeblikkelig aflæst" kødtermometer for at sikre en sikker minimumstemperatur.

Få timingen rigtig!

Vidste du, at timing er direkte relateret til temperaturen? Jo lavere varmen, jo længere tid til at lave mad, men snyd ikke! Bevar varmekontrol, og baser timingen på kødets indre varme, punktum. Dette grilltip kunne have fået titlen "Tålmodighed". Du skal bruge en spand af dette for korrekt at grille kylling, ribben, bryst og primær ribben. Dybest set alt ovenstående.

Røgniveauer

Røgen giver kødet den utrolige smag, men du kan altid tilføje ekstra smag oveni.

Når du ryger noget kød, skal du altid kun bruge krydrede (aldrig "grønne") træbisquetter som hickory, Egetræ, Mesquite, Kirsebær, Ahorn, frugttræer osv., efter din smag. Disse er let tilgængelige, i sæsonen, uanset hvor der sælges grilltilbehør. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, er vores understregede blå links en god kilde.

Tjek ud Bradley Smoker Blog for mere indsigt og tips og tricks til madrygning!