Pink Butcher Paper: How and Why to Use It

Pink Slagterpapir: Hvordan og hvorfor du bruger det

Posted on: January 18, 2023



Mad-rygning bliver mere og mere populært blandt grillelskere for den intense smokingsmag, som den har til maden. Denne kærlighed til røget mad har motiveret mange til at tænde en madryger i deres baghave, men nogle gange er resultatet ikke så godt som ønsket.

Madrygning bliver mere og mere populært blandt grillelskere på grund af den intense røgede smag, det giver maden. Denne kærlighed til røget mad har motiveret mange til at fyre en madryger op i deres baghave, men nogle gange bliver resultatet ikke som ønsket. Adskillige tendenser og modefænomener vedrørende madrygning er falmet med tiden. Men dem, der virkelig gjorde en forskel i processen, er blevet velbevarede pitmaster-hemmeligheder. Ja, brugen af pink slagterpapir er en sådan trend, der hurtigt indhenter blandt grillelskere og af alle de rigtige grunde.

Denne artikel vil udforske alle de mulige områder vedrørende brugen af pink slagterpapir, og hvorfor det kan være en bedre mulighed end betroet aluminiumsfolie. Så lad os starte med at forklare, hvad dette papir er.

Hvad er slagterpapir?

Det er en slags håndværkspapir, der bruges til indpakning af kød eller enhver form for mad under de sidste stadier af rygning for at holde det fugtigt og mørt. Slagterpapir er fremstillet af papirmasse af sydlig fyr og er godkendt af FDA. Da papiret er behandlet med et specielt lim, der bevarer kødet, er det mere elastisk og svært at rive i stykker. Denne proces gør den også mere porøs. Den fås i pink, hvid og brun, blandt hvilke pink (mere som en ferskenfarvet nuance) bruges til madrygning.

Forveksle ikke slagterpapir med bøfpapir. De er helt forskellige. Pink slagterpapir bruges til at pakke kødet ind under rygning, mens bøfpapir bruges i kommercielle butikker til at vise kødet og forhindre forurening.

Forskel mellem slagterpapir/vokspapir/frysepapir

I modsætning til vokspapir eller frysepapir går slagterpapir ikke i brand, når det udsættes for varme. Så det er sikkert og specielt lavet til madrygning. Vokspapir kan ødelægge maden og også udsende giftige dampe, når det puttes i en madryger.

Hvornår skal man bruge pink slagterpapir

Når du ryger udskæringer som bryst eller ribben, skal de pakkes ind efter en bestemt tid, før de når perfekt færdighed. Dette hjælper med at holde kødet saftigt ved at forhindre overskydende fugttab. Mens nogle foretrækker at bruge aluminiumsfolie her, kan slagterpapir være en bedre mulighed.

Tjek når kødet når båsen. Det betyder, at når den midterste del af kødet holder op med at stige i temperatur, når det stallniveauet. Maden skal pakkes ind lige når den når båsen for at forhindre yderligere tab af fugt på grund af varm røg. Generelt sker stallingen, når kødets indre temperatur når 160 til 170 °F (71 til 77 °C).

Staller sker, når kødet tilberedes langsomt ved en konstant lav temperatur. Temperaturkontrol kan være en kamp for folk, der bruger improviserede rygere eller traditionelle røgerier. Vores forslag ville være at bruge en avanceret madryger, der er selvforsynende og fungerer uden megen indgriben. For eksempel er Bradley Smoker en god mulighed. Bradley Smoker har en digital konsol til forudindstillet temperatur, timer, automatisk brændstoftilførsel og to varmeelementer for at give dig en sjov rygeoplevelse. En Bradley Smoker fungerer bedst med Bradley Bisquettes, der brænder i en præcis tid og holder temperaturen under kontrol. Bradley Bisquettes producere ren aromatiseret røg, fordi de automatisk slukker, før de bliver til aske.

Sådan bruger du pink slagterpapir

Pink slagterpapir kommer i rulle- eller arkform, der nemt kan bruges. Pak den rundt om kødet ligesom alufolien. Sørg for, at kødet er dækket helt af papiret, før du ryger det videre. Du kan pakke det tæt om kødet, hvis du vil have en sveden skorpe på det yderste lag. Hvis skorpen allerede er dannet, inden den når båsen, er slagterpapiret også sikkert at bruge, da det ikke ødelægger barken.

Fordele ved at bruge pink slagterpapir

Slagterpapir er billigt, så budgettet er aldrig en bekymring her. Når det kommer til andre fordele, kan slagterpapir hjælpe kødet med at absorbere maksimal røgsmag, fordi det er porøst. Aluminiumsfolie er lufttæt og forhindrer indtrængning og udgang af luft fra kødet. Slagterpapir tillader røgen at trænge ind, samtidig med at det holder fugten inde i kødet.

Aluminiumsfolie kan nemt varmes op, når den udsættes for varm røg. Dette kan øge kødets temperatur, hvilket resulterer i, at maden bliver overstegt eller gennemstegt. Husk, at overrygning af kødstykker som bryst kan gøre dem seje og svære at spise. Slagterpapir holder temperaturen under kontrol, fordi det er åndbart.

Aluminiumsfolie kan ødelægge en sveden skorpe, der allerede er dannet ved at kvæle kødet. Med slagterpapir er der ingen chance for, at dette sker. Også slagterpapir kan bruges til indpakning af enhver type kød til rygning. Dette papir har flere anvendelsesmuligheder. Det hjælper med at holde den røgede mad varm i længere tid og kan bruges til at servere eller opbevare madvarer.

Tjek disse artikler om folie og slagterpapir:
Er folie eller slagterpapir bedre til rygning?
Skal du folie pakke dit kød ind i din ryger?

Vi håber, at denne information om brugen af lyserødt slagterpapir har hjulpet dig med at optrappe dit madrygespil til din næste grillfest. Du kan tjekke flere interessante Bradley-tip og tricks om madrygning på stedet Bradley Smoker blog.