Directions To Smoke A Beef Crown Rib Roast

Vejledning til Smoke A Oksekronen Rib Roast

Posted on: January 13, 2023Kronen Rib Roast er en ribbenet steg, der er bundet i en cirkel, med knoglen, der ender med at se ud som en krone.

Crown Rib Roast er en primær ribbenssteg, der er blevet bundet op i en cirkel, med benenderne opad, hvilket tilfældigvis ligner en krone. Bradley-stativet er dybt nok til at klare størrelsen af en fuld stege bundet op i en cirkel. Især hvis du har en, kan du bøje den i en cirkel, der passer til stativet, uden at røre siderne af kassen, og du er klar til at gå.

Sådan tilberedes og ryges det

Fire timers rygning vil være nok. Skyd helt varm, træk ved 130 F (54 C) og grill et par minutter. Lad ikke stegen røre siderne af din Bradley. Sørg for, at den passer på et stativ. Du vil have det til at gå væg til væg, men ikke røre. Hvis den er for bred, skal du trimme den, så den passer.

Skær mellem knoglerne og stegen, og gnid Lipton-løgsuppeblandingen ind i udskæringerne. Rul derefter stegen i Lipton-løgsuppeblanding tilsat sort peber og hvidløgspulver. Bind knoglerne til stegen i en plastikpose og stil dem i køleskabet i to dage.

Lad stegen komme til stuetemperatur uden for køleskabet i mindst 2 eller 3 timer. Tænd din puckbrænder og varmeelement, glid helt varm og forvarm til 300 F (149 C), eller så varm som den ville blive, med udluftningen lukket.

Varmt og hurtigt

Lad mig nu sige lige nu: lav og langsom er den rigtige vej at gå, bortset fra ribbenssteg. Det skal varmt og hurtigt... varmt og hurtigt... varmt og hurtigt.

Skub en puck på brænderen og skub dyret ind. Læg den på nederste hylde, ribbenene nede. Sørg for at gøre det hurtigt, så du ikke mister varmen. Hold udluftningen 1/3 åben. I hvert fald vil temperaturen falde, men den vil til sidst stige i takt med at stegen optager varme.

Du kan bruge Hickory eller Eg bisquettes og ryg indtil det indre rammer 135 F (57 C). Normalt tager det omkring 4-5 timer at lave mad. Så det går meget hurtigt. Grunden til, at jeg skiftede fra lav og langsom på ribbenssteg til varm og hurtig, er, at lav og langsom gav stor indmad, men ydersiden var ikke fantastisk. Afslutningsvis giver varm og hurtig stor indmad og bedre yderside.

Om FTC

Her er vores ekspertguide til FTC metode til madrygning hvis du gerne vil lære mere.

Den lave og langsomme metode er hemmeligheden bag perfekt madrygning. Et andet godt trick er FTC-metoden (Foil, Towel, Cooler). Dette bruges, når dit røgede kød når den ønskede temperatur, når du tager det ud af rygeren.

Du behøver ikke at udføre FTC-metoden på denne opskrift. Alt du skal gøre er at trække det ud ved 130F (54 C), og læg det derefter direkte på en meget varm grill i et par minutter. Lad det nu hvile et par minutter under folietelt og server. Bland til sidst lidt peberrod og lidt creme fraiche og server ved siden af.

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.