How to Season Your Bradley Smoker in 7 Easy Steps

Hvordan Krydre din Bradley ryger I 7 lette trin

Posted on: January 12, 2023Så du har lige købt en Bradley Smoker! Velkommen til rygningens vidunderlige verden. Før du bruger din nye ryger, skal du krydre den. Fortsæt med at læse vores guide til, hvordan du krydrer din Bradley Smoker i 7 nemme trin.

Så du har lige købt en Bradley Smoker! Velkommen til rygningens vidunderlige verden. Før du bruger din nye ryger, skal du krydre den. Fortsæt med at læse vores guide til, hvordan du krydrer din Bradley Smoker i 7 nemme trin.

Krydder din nye ryger forbereder den til madlavning ved at afbrænde eventuelle rester fra fremstillingsprocessen, såsom maskinolier og støv. Den gode nyhed er, at dette er en engangsproces, der kun tager omkring to timer!

Hvis du allerede har kigget manualen igennem, har du måske bemærket, at der er tale om at "krydre rygeren", før du rent faktisk ryger dit første stykke kød.

Pro tip: Sørg for, at både vandspanden og rygeren er tomme, før du begynder at krydre!


Sådan krydrer du din Bradley Smoker i 7 nemme trin

Krydr din ryger som et første skridt!

Det kan ligne en frustrerende proces at krydre din ryger i starten. Jeg forstår det. Der er et stort udvalg af ribben, svinekød eller bryst i køleskabet, klar til at komme i rygeovnen, men nu finder du ud af, at rygeren skal krydres.

Kom nu! Nå, fortvivl ikke, at krydre rygeren tager ikke lang tid, og inden for et par timer vil den være klar til alle dine madrøgedrømme!

Lær hvordan Sæson!

Bradley Smoker er et helt nyt produkt, og de indvendige vægge skal være helt rene. Derfor vil krydring af rygeren belægge rygerens vægge og indre med et tyndt lag røg. Dette giver et indesluttet røgmiljø, der vil give en forbedret røgsmag til det, du ryger.

Over tid vil røgopbygningen på væggene stige. Som et resultat vil det gå fra at være skinnende aluminium til en forkullet sort belægning. Dette er en velkommen udvikling, da det ikke kun viser, at du er en veteranryger, men så vil dit kød også have en overlegen røgsmag!

Så hvordan krydrer jeg rygeren? Det er faktisk ret simpelt. Følg disse trin-for-trin tips til, hvordan du krydrer din Bradley Smoker i 7 nemme trin!


Før krydring!
  1. Sørg for, at du er færdig med at sætte rygeren sammen i henhold til manualen.
  2. Fyld metalskålen med vand og læg den inde i rygeren, hvor bisketterne falder af brænderen.
  3. Sæt alle rygerstativerne på plads inde i rygeren.
  4. Indstil den øverste ventil til halvt åben.
  5. Læg 8 træbisquetter i tragten. Det er virkelig ligegyldigt, hvilken træsmag du bruger.
  6. Tænd for rygeren og indstil til en temperatur på 250 F.
  7. Luk døren og lad rygeren gå i 2 – 2 1/2 time.

Eftervirkningerne.

Afslutningsvis

Det er det.

Så enkelt er det at krydre rygeren. Når du har ladet Bradley Smoker køre i 2 – 2 1/2 time, er den klar til brug. Væggene, interiøret og stativerne er alle blevet krydret. Krydder en ny ryger afbrænder alle de olier og forurenende stoffer, der opsamles eller bliver tilbage efter fremstillingen. Det er en MUST-proces, før du tilbereder dit første lækre kød!

Nu er det tid til din første smøg. Hvad bliver det? Ribben? Bryst? Laks? Åh, mulighederne er uendelige!

Sørg for at gå over til vores blog for mere spektakulære madrygning tips og tricks!

Tjek også vores Bradley ryger opskrifter!

Lykke til med at ryge!