How To Smoke Game Day Snacks

Hvordan man ryger Snacks med spildag

Posted on: January 12, 2023Gennem efterår og vinter er weekender fyldt med fodbold til vores familie. Min søn spiller rep fodbold, og når vi ikke er på praksis eller spil, så ser vi fodbold på tv.

Hele efteråret og vinteren er weekenderne fyldt med fodbold for vores familie. Min søn spiller rep-fodbold, og når vi ikke er til træning eller kampe, så ser vi fodbold på tv. NCAA og NFL fodbold får lige skærmtid i vores hus. Den ordinære sæson af NFL er slut, og Superbowl er på vej. Desværre havde mit hold, Atlanta Falcons, en hård sæson og nåede ikke slutspillet. Det har dog ikke forhindret mig i at nyde noget god playoff-fodbold.

Nyd Game Day Snacks med en flok venner eller alene

Et af de vigtigste aspekter ved at se fodbold er de snacks, der følger med. Det er ligegyldigt, om jeg ser spillet med en flok venner, min familie eller bare alene, jeg elsker at have noget god spildagsmad på bordet ved siden af sofaen. At have det inden for rækkevidde gør spillet så meget bedre!

Røgede appetitvækkere til en perfekt spilledag

For mig SKAL enhver samling af game day-snacks indeholde noget lavet i Bradley Smoker. Normalt medtager jeg mindst én ting, der er røget – nogle gange mere. Der var endda tidspunkter, hvor næsten alt, hvad jeg serverede, kun var mad ud af rygeren. Det var gode tider!

Her er et par ideer til røgede forretter:

  • Kyllingevinger er perfekte til spilledag og disse røgede have en fantastisk krydret rub.
  • Røgede frikadeller er fantastiske og disse svinefrikadeller er fyldt med cheddar og jalapeño.

Hvad med gumbo? Hvis det er en kold dag, så rammer noget varm suppe helt sikkert plet og denne opskrift indeholder røget pølse i gumbo!

Bradley Smoker er fantastisk til at lave så mange forskellige typer retter, der passer perfekt sammen med en god omgang fodbold. Røgede lækkerier, en dejlig kold øl og et storskærms-tv, der viser nogle NFL-slutspil, lyder for mig som en perfekt søndag eftermiddag!

Af Steve Cylka.