Top Football Sunday Foods To Try

Øverst Fodbold søndag Foods To Try

Posted on: January 10, 2023



Ingen ser The Big Game på en tom mave, og det er ikke ved at ændre i år. Så få din indkøbsliste klar til årets største football-kamp ved at tjekke Bradley Smokers essentielle mad for spilletid!

Ingen ser The Big Game på tom mave, og det kommer ikke til at ændre sig i år. Så gør din indkøbsliste klar til årets største fodboldkamp ved at tjekke Bradley Smokers essentielle spisesteder til spilletid!

—————————————————————————————————————————

Røget svinekød Spare Ribs

Fyr op for Bradley ryger søndag morgen og ryg en rist grillribben op til spilletid! De er måske lidt rodede og fjerner dine øjne fra spillet, mens du spiser dem, men gnaver på en mundvandsribbe som f.eks. det her er bestemt det værd! Lad ikke en anden finale gå forbi dig uden at lave nogle ribben.

—————————————————————————————————————————

Guacamole

Det ville være utilgiveligt at udelade guacamole fra listen over væsentlige ting. Der er dog et par stykker derude, som simpelthen ikke kan lide avocadoer. Og det kan du ændre for dem. Prøv denne lækre opskrift der bruger tomater, løg, koriander og lime til sin fordel. Det giver guacamole-dip et helt nyt kick og vil få dine venner til at servere mere ved hver reklamepause.

—————————————————————————————————————————

Røgede kyllingevinger

Kyllingevinger er go-to mad til fodbold på søndag. Vi er ikke sikre på, hvordan det hele opstod, men vi er cool med det. Gør det ikke på den dovne måde og bestil take-out. Gode kyllingevinger laves hjemme med friske råvarer. Ryg, grill, steg eller steg dem med dine yndlingskrydderier og -saucer, og du er sikker på at vinde alle dine amigos hjerter.

—————————————————————————————————————————

Lit'l Smokies

Også kendt som sukkerunger, Disse lav vidunderligt velsmagende fingermad, der er ideel til fester og underholdning. De har en sød og syrlig smag og er sjove at dykke ned i. Den BBQ sauce du vælger spiller en afgørende rolle for smagen af pølserne, så sørg for at vælge en fælles favorit! Alle har en anden måde at tilberede disse på. Det nemmeste ville dog være at bruge en langsom komfur. Bare pas på ikke at overkoge dem!

—————————————————————————————————————————

Skydere

Vi plejer at forbinde fodbold med tailgating, og det betyder én ting, og kun én ting – hamburgere. Tricket her er at lave hamburgerne i den lille ende. Det er trods alt ikke alle, der har lyst til at forpligte sig til en hel hamburger, når der er så mange andre lækre ting at prøve. Mød skyderen. Det er en mindre "bite-size" burger, der vil tilfredsstille enhvers burgertrang, og stadig give dem lyst til mere mad! Vi anbefaler at grille bøfferne frem for at stege dem.

—————————————————————————————————————————

Buffalo Chicken Dip

Du kan dyppe brød, grøntsager eller chips i denne fantastiske bøffelkyllingedip, som gør den til den perfekte festmad. Det er en fantastisk måde for folk at rydde op ved at give dem noget velsmagende at dyppe i! Fik jeg nævnt, at det er direkte lækkert? Du kan pifte tingene op ved at tilføje nogle jalapenos eller din yndlings hot sauce. Tjek dette ud opskrift.

—————————————————————————————————————————

Popcorn

Da fodbold på søndag er en heldagsbegivenhed for mange mennesker, er popcorn den perfekte snack at have rundt, så folk kan nyde det. Uanset om de laver mad, sætter ekstra stole op, pynter op eller bare går rundt og venter på, at det store spil begynder. Det er altid rart at have noget let og luftigt at gumle på. Popcorn betragtes som en sund snackmad, da den er lav i kalorier, så spis alt hvad du vil!

—————————————————————————————————————————

Uanset hvor du ser spillet, håber vi, at du nyder spillet, reklamerne og frem for alt maden!

Bradley Smoker er en virksomhed med speciale i madrygere, griller og madrygningsopskrifter. Vi har samlet ideerne og billederne ovenfor for at opmuntre folk til at spise god mad, hygge med gode venner. Disse billeder er ikke vores egne.