Directions To Preserve Garlic In Oil

Vejledning til reserven Hvidløg i olie

Posted on: January 13, 2023



Efter at have fundet en henvisning til botulisme og hvidløg i Charcuterie-bogen, lavede jeg noget research og fandt følgende.

Efter at have stødt på en henvisning til botulisme og hvidløg i olie i Charcuterie-bogen, foretog jeg nogle undersøgelser og fandt følgende. Tænkte, at alle, der opbevarer hvidløg, burde læse og informeres. Jeg havde ristet noget hvidløg og havde det i køleskabet i olie. Efter at have læst dette, siede jeg olien fra, gemte den og frøs resten af mine røgede hvidløg ned.

Dette hvidløg smager FANTASTISK FRISK. Hvis du nogensinde har købt en krukke med hakket hvidløg eller pillede fed i olie eller eddike, ligner dette ikke nogen af disse ting. Hvis du nogensinde har brugt konserverede nelliker i et par opskrifter allerede, så er smagen nøjagtig den samme friskhed.

Opbevaring af hvidløg i olie


Folk skal udvise ekstrem forsigtighed, når de tilbereder aromatiseret olier med hvidløg, eller når de opbevarer hvidløg i olie. Det er sikkert at nedsænke pillede hvidløgsfed i olie og opbevare dem i fryseren i flere måneder. Opbevar dog ikke hvidløg i olie ved stuetemperatur. Hvidløg-i-olie-blandinger opbevaret ved stuetemperatur giver perfekte betingelser for at producere botulismetoksin. Disse forhold er lav surhed, ingen fri ilt i olien og varme temperaturer. Den samme fare eksisterer for ristede hvidløg opbevaret i olie.

Mindst tre udbrud af botulisme forbundet med hvidløg-i-olie-blandinger er blevet rapporteret i Nordamerika. Ved lov er kommercielt fremstillet hvidløg i olie blevet tilberedt efter strenge retningslinjer. Desuden skal de indeholde citron- eller fosforsyre for at øge surhedsgraden. Desværre er der ingen nem eller pålidelig metode til at syrne hvidløg i hjemmet.

At syrne hvidløg i eddike er en langvarig og meget varierende proces. Så et helt fed hvidløg dækket med eddike kan tage fra 3 dage til mere end en uge at syrne tilstrækkeligt. Som et alternativ kan du sikkert tilføje korrekt forberedte tørrede hvidløgsfed til at smage olier.

For at lave olie med hvidløgssmag derhjemme, tilsæt dehydreret hvidløg til olivenolie i en krukke med bred mund, skru låget på og stil glasset i køleskabet. Hvis olivenolien bliver fast, skal du bare hælde den ud. Husk altid at bruge en tør ske.

Du kan bruge dine konserverede hvidløg overalt, hvor du vil bruge de friske ting! Og tro mig, når jeg fortæller dig, at den bevarer den samme aromatiske, smagfulde godhed som en friskhøstet hvidløgsløg.

Hvordan og hvorfor bliver hvidløg blå?

Hvis dine hvidløg bliver blå, er det stadig sikkert at spise.

Dette kan ske, når enzymer og aminosyrer, der findes i hvidløg, reagerer med svovlforbindelserne, der er ansvarlige for hvidløgets skarpe lugt. Dette er tilsyneladende et meget almindeligt fænomen.

Vi håber, du har lært nogle værdifulde oplysninger om konservering af hvidløg i olie, og glem ikke at tjekke Bradley madrygningsblog for eksperttip til madrygning fra pitmasterne!

Opbevaring af hvidløgsoplysninger af Linda J. Harris