Directions To Make the Best Whiskey With the Bradley Smoker

Vejledning til at lave Bedste whisky Med Bradley Smoker

Posted on: October 04, 2023Rygning af drikkevarer er blevet en populær trend nu om dage, og det er en proces, der kan gøres derhjemme.

Rygning af drikkevarer er blevet en populær trend nu om dage, og det er en proces, der kan gøres derhjemme. Med ankomsten af hjemmerygere er det nemt at ryge din yndlingsdrink for at give en rigere smag. Du kan bruge røg til at forbedre enhver form for en drink. Ved at bruge en Bradley Smoker, kan du ryge din whisky for at forbedre dens smag naturligt med enhver smag efter eget valg ved at bruge aromatiseret Bradley Bisquettes.

4 trin til at lave whisky med Bradley-rygeren

Processen til at ryge din whisky med en Bradley-ryger er ret ligetil. Her er de vigtigste 4 trin at følge:

#1. Vælg din røg: Det første trin involverer at samle alle de ingredienser, du skal bruge under rygeprocessen, og for at vælge din røg. Du skal vælge den whisky, du vil ryge sammen med smagen af Bradley Bisquettes.

Pro tip: Brug kun røg og tænd ikke for varmen, vi ønsker ikke brandfare!

#2. Placer din whisky i en stålpande eller -gryde. Panden eller gryden skal være lavvandet for at tillade røgen at komme i kontakt med så meget af whiskyens øverste overflade som muligt for at give den den rigtige mængde røgsmag.

#3. Skab din røg: Det er nu tid til at skabe røgen. Dette gøres ved at tænde de Bradley Bisquettes, som du har valgt at bruge til denne røg. Bisquetterne er nemme at dispensere og vil brænde i længere tid. En bisquette giver røg i mindst 20 minutter. Bliv ved med at ryge whiskyen, indtil du opnår den smokey smag, du ønsker.

#4. Røg din whisky: Placer panden eller gryden fyldt med whisky på rygerstativet og lad det ryge i omkring tredive til fyrre minutter. Når din whisky er fuldt smagt og klar, tag den ud af rygeren og lad den køle af. Røg forstærker whiskyen ved at tilføje smag til den, afhængigt af det træ, der er brugt fra bisketterne. For eksempel, når du bruger æblebisketter, får din whisky den frugtagtige smag af æbler. Mens mesquite træbisquetter kan give en autentisk røget smag til din whisky, hvilket gør den mere behagelig.

Bradley tips og tricks til bedre røget whisky

Der er flere Bradley tips & tricks vi anbefaler for at opnå en velrøget whisky. Det kræver lidt tålmodighed og eksperimenter for at få det rigtige. Selvom du ikke får det perfekt første gang, er det stadig meget sjovt. Her er et par af vores bedste rygetricks til at øge dine odds for at få den perfekte røgwhisky.

#1. Gå lavt og langsomt

Processen med at lave whisky i en ryger foregår langsomt ved lav indirekte varme. Hvis du udsætter din whisky for rygeren i længere tid, får drinken så meget smag som muligt. Du kan tilføje flere søde aromaer til din drink ved at brænde bisquetter fra en række forskellige træsorter.

#2. Overdriv ikke røgen

Når du ryger mad eller drikke i din Bradley-ryger, er det afgørende at sikre, at du ikke overdriver røgen. Derfor kan det betale sig at gå lavt og langsomt. Når du har for meget røg eller din whisky holder sig i længere tid, end den burde være, vil røgen overdøve de andre smagsvarianter og kan få den til at smage bittert. Din whisky kan også fordampe under processen. Med Bradley Digital ryger, kan du nemt indstille den præcise temperatur og tid, du har brug for til tilberedning af din whisky.

#3. Luftstrømmen er afgørende

En af de faktorer, der påvirker bisquetteforbrændingen, er luftstrømmen i rygeren. Korrekt luftstrøm betyder tilstrækkelig ilttilførsel i rygeren, da det er en nødvendighed i forbrændingsprocessen. Den optimale forbrænding af bisquettes opnås med tilstrækkelig lufttilførsel. En Bradley-ryger har ventilationsåbninger på oversiden for at sikre, at du har nok luftgennemstrømning. Hold udluftningen mindst halvvejs åben for at tjene som ventilation, hvilket giver mulighed for en høj forbrændingshastighed og ren røg. Den åbne udluftning tillader også en bedre cirkulation af røgen fra bisketterne, så din whisky absorberer den røgede smag.

#4. Brug Bradley Bisquettes

Hemmeligheden bag at opnå de bedste resultater, når du ryger med Bradley smoker er at bruge vores bisquetter. De er unikt designet til at sætte dem i stand til at brænde konsekvent i omkring 20 minutter ad gangen. De fås i en lang række smagsvarianter og giver ikke din whisky den dårlige smag, du får fra andre brændstofkilder, der udsætter for meget aske.

Disse bisquetter er nemme at dispensere og vedligeholde. De er naturlige og giver en ren røget smag hver gang.

#5. Undlad at fugte dine Bisquettes.

Bisquetter skal bruges tørt. Mange tror, at hvis de våder træ, kan de opnå mere røg. Iblødsætning af dem vil dog påvirke komprimeringstrykket og fugtniveauet, hvilket vil påvirke bisketternes brændende effekt. Sørg også altid for at opbevare dine kiks på et tørt sted.

Afsluttende tanker

Det er muligt at give din whisky en utrolig røget smag med Bradley-rygeren ved at bruge trinene ovenfor, som du vil nyde med hver tår. Skab din perfekte whiskyrøg med Bradley bisquettes med smag efter eget valg, og glem ikke at følge Bradley tips & tricks madrygning blog for at opnå lækre resultater.