The Bradley Cookbook is out!

Det Bradley kogebog er ude!

Posted on: January 12, 2023Bradley Smoker Cookbook tager kunsten at ryge, en proces, der kan være skræmmende for begynderen, og viser, hvor tilgængelig den virkelig er.

Bradley Smoker Cookbook er go-to-guiden til alle ting, der er røget

Bradley Smoker Cookbook tager kunsten at ryge, en proces, der kan være skræmmende for begynderen, og viser, hvor tilgængelig den virkelig er.

Med mere end hundrede sider indeholder bogen originale fotografier og opskrifter på supper, grøntsagsretter, salater, vildt, frugt, muslinger og adskillige andre retter.

Og den bedste nyhed er, at disse opskrifter er fra fem af Bradleys professionelle medarbejdere. Derudover er der endda nogle ingredienser, som du typisk ikke vil forbinde med rygning.

Fra appetitvækkere til desserter, The Bradley Smoker Cookbook indeholder opskrifter, som alle kan kopiere med deres egen ryger.

Du kan forudbestille den nu på

https://www.north-america.bradleysmoker.com/product/bradley-smoker-cookbook/

Opskrifter inkluderer:

  • Røget tun og avocado salat
  •  Røgede søde chili nødder
  •  Elg Sommerpølse
  •  Røget havsalt karameller
  •  Cajun røget havkat og mange flere!

Også tips og tricks til madrygning

Oven i købet finder du tips og tricks om madrygning generelt og Bradley Smoker Bisquette Flavour Guide.

Uanset om du er en veteran, der ønsker at blive kreativ med din ryger, eller en nybegynder, der leder efter nye måder at nyde dit køkken på - denne bog er for dig!

Om Bradley Pro Staffers

Lena Clayton er medejer af en full-service restaurant og cateringvirksomhed Cravings Restaurant + Lounge. Hun bor i Vancouver, British Columbia, i Canada.

En opskriftsudvikler, Steve Cylka er også madfotograf og forfatter til "The Black Peppercorn", en hjemmeside med originale opskrifter. Han vandt Courvoisier Collective Culinary Masterpieces Competition i 2012. Steve bor i Toronto, Ontario, Canada.

Kathleen Donegan er grundlægger og chefskribent på bloggen "The Philly Foodist", som hylder lokal, sæsonbestemt og humant opdrættet mad. Hun bor i Philadelphia, Pennsylvania.

I de sidste 25 år, Brad Lockwood har været en kommerciel kødforarbejder, samt tidligere formand for PA Meat Processors Association. Han er den nuværende vært på "Love of the Hunt TV". Brad bor i Brookville, Pennsylvania.

Professionel redaktør, skribent og fotograf i den udendørs sportsindustri, Jennifer LS Pearsall er også udgiver af den populære blog TheBaconAffairs.com. Pearsall. Hun bor i Waupaca, Wisconsin.

ISBN: 978-1-63220-715-9
Pris: $19,99 USD / $23,99 CAD