Step Up Your Food Smoking Game with the Original Bradley Smoker

Trin op dit madrygningspil med Original Bradley ryger

Posted on: October 04, 2023Forøg dit madrygespil med den originale Bradley Smoker ved at opleve vores specialiserede teknologi. Denne rygemetode giver ekstra alsidighed og kontrol, hvilket resulterer i præcis tilberedning og ensartet røgsmag.

Forøg dit madrygespil med den originale Bradley Smoker ved at opleve vores specialiserede teknologi. Denne rygemetode giver ekstra alsidighed og kontrol, hvilket resulterer i præcis tilberedning og ensartet røgsmag.

Det Bradley original ryger fjerner gættet ud af rygning med nøjagtig temperaturkontrol og automatisk brændstoftilførsel. Dette giver enheden mulighed for at ryge i op til 8 timer uden genopfyldning.

Den originale ryger er termostatstyret og fungerer i både varm og kold røg. Røg skabes ved at brænde træskiver, der er kombineret med enheden ved en kontrolleret mekanisme. Du modtager så meget eller så lidt røg, som du ønsker. Du behøver ikke længere at passe på nogen brand. Faktisk, når det først er sat, kan du glemme det, indtil det er tid til at feste!

Funktioner

Ved første øjekast

Her er specifikationerne i et overblik:

  • Indvendigt isoleret rustfrit stål
  • 76L eller 108L intern rygeplads
  • 500-watt kogeelement og 125-watt rygeelement
  • Et automatisk træbisquettefødersystem
  • Automatisk røggenerator, i op til 8 timer uden genopfyldning
  • Let at bruge temperaturkontrol
  • Separat generator og ovnbrændere
  • Fås med 4 og 6 justerbare stativer
  • Kan varm- og koldrøg samt stege og tørre fødevarer
  • 1 års garanti fra købsdato

Bradley Original Smoker, tilgængelig i 4-rack og 6-rack størrelser

I detaljer

Denne originale Bradley Smoker ryger automatisk ved temperaturer op til 138°C (280°F). Det er selvfyldende med en bisquette hvert 20. minut. Den smagssatte bisquette udsender konstant røg og slukker automatisk.

Det skumisolerede dobbeltvæggede skab har et indbygget termometer og inkluderer 4 eller 6 rummelige stativer i rustfrit stål. Skabsvarmeelementerne og de røggenererende elementer styres uafhængigt af hinanden. Det interne kogeareal på 2,68 kvm. ft (4-rack) og 3,81 kvm. ft (6-Rack) og er fuldt elektrisk.

Hvad skal den originale ryger bruges til

Bradley's Original Smoker er perfekt til rygning af oksebryst, svinekødsskuldre og ribben. Dets evne til at være en alsidig ryger giver dig muligheden for at ryge mad med kulde (med kold røg adapter) eller varm rygning. Som et resultat skaber det det perfekte miljø til langsom stegning ved lav temperatur.

Rygeren har et slidstærkt stålydre med en hård pulver-epoxy-finish og et poleret rustfrit stål indvendigt for at give dig mange års top rygeydelse.

Udover at lave grill, kan du bruge din Bradley Smoker til at koldrøge fisk, som f.eks. djævelsk lækker røget laks. Du kan også bruge det som en maddehydrator at lave stor ryk eller tørret frugt. Du skal rense det godt ud, især efter fisken, men det indre af rustfrit stål gør det ret nemt.

Afsluttende tanker

Med lidt viden og erfaring under bæltet om, hvordan processen fungerer, bør du eksperimentere med nye smagsvarianter og opskrifter med Bradley-rygeren.

Køb din egen Bradley Original Smoker på vores hjemmeside i dag for at begynde at ryge dine yndlingsopskrifter!

Lykke til med at ryge!