Adding the food in electric smoker

Hvordan gør du Cool Down Smoke Fra en Smoker?

Posted on: December 17, 2021
Read time: Read Time: 10 min



Par tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din samling eller dit blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

Madrygning er en langsom proces. Her tilberedes maden ved lav varme konstant i timevis, indtil den når den ønskede smag. Dette gør det muligt for maden at absorbere en mere intens røget smag sammenlignet med at brænde eller grille. Hvor svært det end kan blive at forberede madrygeren til at nå den ideelle temperatur, er det mere udfordrende at køle røgen ned, når temperaturen begynder at stige. Det er dog et vigtigt skridt at holde en konstant lav temperatur inde i madrygeren for at få perfekt tilberedte og møre saftige bøffer.

Hvis du ofte kæmper for at køle en opvarmet madryger ned, vil denne guide helt sikkert hjælpe dig.

Nedkøling af en konventionel madryger

Den vigtigste faktor, når du betjener en konventionel ryger, er at vurdere dens temperatur for at vide, hvornår du skal køle den ned. Den bedste løsning er at bruge et rygetermometer. Den viser dig temperaturen inde i rygeren, for at hjælpe dig med at holde konstant styr på den, mens du laver mad.

Reguler luftstrømmen gennem skorstenen eller den øverste udluftning: Den varme luft fra Bradley-kammeret stiger og lufter ud gennem den øverste ventil. Hvis du lukker den øverste udluftning, vil den indeholde mere røg i enheden ved at afbryde lufttilførslen. Så juster kun den øverste udluftning for at lade mere røg slippe ud af kammeret for at holde den indre temperatur på et minimum.

Tager frikadeller ud af Bradley-rygeren

Bonustips til at køle rygeren ned

Her er to andre metoder, som du kan prøve med din konventionelle madryger.

Brug komprimerede træbisquetter: Komprimerede træbisquetter er designet med ensartet tæthed og tykkelse. Bradley Bisquettes sluk automatisk, før den bliver til aske for at sikre, at kun ren røg når din mad. Bradley Bisquettes kommer i forskellige smagsvarianter som æble, kirsebær, eg, pecan, el, ahorn osv.

Du kan tjekke vores unikke bisquette smagsprofiler her!

Gå efter et adaptersæt til kold røg: Adaptersættet til kold røg hjælper med at tilberede mad ved koldrøgning inde i en konventionel madryger. Bradley Cold Smoke Adapter giver dig mulighed for at lave en ægte og enkel kold røg. Selv på varme sommerdage! (minimumstemperatur afhænger af den omgivende temperatur).

Ved at flytte bisquettebrænderen uden for røgboksen, kan du forvandle enhver Original eller Digital Bradley Smoker til en koldryger enhed. (Ikke kompatibel med P10 Smoker – BS1019)

Konstrueret af pulverlakeret stål passer adapteren mellem røgtårnet og generatoren. Brug af et fleksibelt aluminiumsrør (36” langt forlænget), der lader røgen køle af, før den når din mad. Tillader dig at lave en ægte koldrøg.

Bradley Smoker, Smart Smoker, 6 Rack Electric Smoker, 41", Bluetooth, Sølv

Fordele ved at bruge en god madryger

Med en ryger i høj kvalitet, der har mange avancerede funktioner, vil temperaturkontrol være en leg. Heldigvis er der madrygere fra Bradley Smoker, der er designet til at tilbyde en bekvem madrygeoplevelse uden at gribe meget ind under betjeningen af rygeren. Her er nogle Bradley-funktioner, som du bør kigge efter i enhver madryger af høj kvalitet.

Digital konsol til tids- og temperaturstyring: Bradley smoker muliggør forudindstilling af tilberedningstid og temperatur, før du begynder at ryge. Dette vil konfigurere rygeren til at arbejde ved en konstant temperatur, som den opskrift, du ryger, kræver. Glem besværet med temperatursporing og alle besværet med at køle rygeren ned.

Problemfri bisquettefodring: Med en automatisk bisquetteføder kan alle Bradley Smokers selvfodre. Når du har fyldt kammeret, kan rygeren fungere konstant i op til 10 timer med periodisk overvågning.

Ergonomisk design til hurtigere madlavning: Magnetiske døre forhindrer overskydende røg i at slippe ud af kammeret, og en isoleret krop regulerer temperaturen inde i rygeren. Disse funktioner forhindrer, at tilberedningen sænkes på grund af temperaturudsving.

Madrygning derhjemme giver dig luksusen til at tilberede dine yndlingsretter fra dit eget hjem. Det er også en god måde at overraske dine gæster til hjemmefester. Det ekstra arbejde, der er forbundet med madrygning, kan dog være ret kedeligt. Madrygere af høj kvalitet som Bradley smoker tager en masse byrde af dine skuldre og gør madrygning let og mere bekvemt. For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.