Why You Should Use Bradley Bisquettes To Smoke Food

Hvorfor du skal bruge Bradley Bisquettes Til Smoke Food

Posted on: January 13, 2023At vælge det ideelle træ til at bruge, når man ryger mad i en ryger, kan være en skræmmende proces.

At vælge det ideelle træ til at bruge, når man ryger mad i en ryger, kan være en skræmmende proces.

Hvorfor Bradley Bisquettes

Bradley Bisquettes er en enestående måde at tilføje lækker røgsmag til din mad i en Bradley-ryger. De er lavet med naturligt hårdt træ eller frugttræ uden tilsætning af skadelige tilsætningsstoffer eller andre kemikalier. Dette får dem til at producere renere røg, der afgiver en naturlig røget smag til din mad. Det Bradley Bisquettes findes også i mange smagsvarianter afhængigt af det træ, der bruges.

Hvorfor bruge Bradley Bisquettes på din ryger? Her er nogle af de vigtigste grunde til, at kunder elsker vores bisquettes for den perfekte røg hver gang.

 • Den producerer ren røg uden skadelige komponenter, da der ikke tilsættes kemiske stoffer under produktionsprocesserne.
 • Det brænder i længere tid, hvilket gør dem billigere, da du vil kræve færre kiks under hele din rygesession. En bisquette brænder i cirka 20 minutter. Desuden opretholder det konsekvent rygning under hele rygeprocessen. Fordi brændetiden er konstant, gør det det nemt at opretholde temperaturkontrol.
 • Bisquetterne fås i snesevis af smagsvarianter, afhængigt af det anvendte træ. Du kan nyde en række forskellige smagsvarianter for at eksperimentere med rygning af kød.
 • Bradley-bisquetter er komprimeret i kompakte størrelser, der kan stables. De har ikke brug for meget opbevaringsplads og er praktiske at transportere. Du kan købe alle de kiks, du skal bruge til en stor smøg uden at bekymre dig om plads.

Prisen på Bradley Bisquettes

Disse bisquetter fås i en lang række priser baseret på et par forskellige faktorer. Disse faktorer omfatter antallet af kiks i pakken, hvilken træsort de består af og kiksernes smagsprofil.

Generelt er Bradley-bisquetter billigere end mange typer træ, der bruges til rygning. Desuden er de omkostningseffektive, fordi de har en længere brændetid. For eksempel behøver du kun tre bisquetter til en times rygning. Det ville være mindre end $1,40 i timen, hvis du køber fra bradleysmoker.com.

De forskellige træsorter til madrygning

Rygetræ findes normalt i mange størrelser og former. Her er nogle af de andre typer og deres fordele og ulemper:

 • Logs: De bruges hovedsageligt på en stavbrænder. I dette scenarie bliver du nødt til at brænde stokken ned for at gløde, før du starter rygeprocessen. Du bliver nødt til at nå en højere temperatur for at producere den rigtige mængde røg og opretholde denne temperatur over en længere periode. Det er meget svært at bruge logs til rygning og få ensartede resultater.
 • stykker- En anden type træ, der bruges til rygning, er træstykker. De er ru, på størrelse med din knytnæve og brænder rimeligt godt. Klumper er nemmere at håndtere end brænde, men det kan stadig være svært at opretholde den rette mængde varme og røg over en længere periode.
 • Chips-De er mindre i størrelse end bidder (omkring størrelsen af en mønt). Disse træstykker er nemme at finde og brænder hurtigt. Træflis kan fungere godt til korte røg, men er ikke ensartede nok i tæthed og form til at give dig en ensartet varme og røg over en længere periode.
 • piller-Træpiller er lavet af hårdttræssavsmuld, der komprimeres for at gøre dem kompakte. De har en cylindrisk form og fås nogle gange i forskellige smagsvarianter.

Bradley Bisquettes VS. Pellets

Bradley Bisquettes er specielt designet til at fungere i Bradley-rygere. Pellets er også meget almindelige på markedet. Vores bisquetter har nogle ligheder med pellets og nogle væsentlige forskelle.

Ligheder

Bisquetter og pellets bruger lignende energikilder, der bruges til madrygning.

Nedenfor er nogle af deres ligheder:

 • Komprimeret træ: Både bisquetter og piller komprimeres for at spare plads. Vores bisquetter er dog specielt designet til at brænde og afgive en konstant mængde røg hver gang.
 • Helt naturligt: Både bisquetter og nogle pellets er lavet af naturlige og vedvarende produkter, der producerer ren røg. Dette gør den røgede smag, du nyder, uden skadelige kemikalier

Forskelle

 • Konsistens: Bradley-bisquetter er specielt designet til at give dig den rette mængde varme og røg hver gang. Denne detaljegrad er grunden til, at verdensklassekokke og eksklusive hoteller bruger vores bisquetter.
 • Smag: Pellets og andre brændstofkilder brænder ned til aske. Denne aske efterlader en dårlig smag i dit røgede kød. Vores bisquetter er designet til at slukke, før de brænder ned til aske, så du får ren røgsmag hver gang.
 • Kræver mindre plads: Både Bradley-bisquetter og pellets behøver mindre plads til at transportere og opbevare. De er mere bekvemme at opbevare til adskillige madrygningssessioner uden at optage for meget plads. Pelletrygere forbrænder 1 til 3 pund pellets i timen. På den anden side, med 3 pund bisquettes (en 120ct æske) kan du køre din ryger i 6 timer.

Afsluttende tanker

Bradley Bisquettes giv lækkert røget kød hver gang. De er den ideelle brændstofkilde til Bradley Smoker og kan også bruges hos andre rygere.

Her viste vi dig, hvordan bisquetterne producerer den rigtige røgede smag, brænder konsekvent i en længere periode og ikke bliver til skadelig aske som andre brændstofkilder.

Se flere af vores Bradley tips og tricks på vores blog at lære at tage din madrygning til det næste niveau af lækkert.