Level Up Your BBQ Season with the World-Class Bradley Smoker P10

Niveau op din BBQ-sæson med verdensklasse Bradley ryger P10

Posted on: October 04, 2023Tag BBQ-sæsonen op med et hak med Bradley ryger P10 i verdensklasse ved at lave autentiske røget opskrifter i din egen baghave.

Tag grillsæsonen op med Bradley Smoker P10 i verdensklasse ved at lave autentiske røgede opskrifter i din egen baghave.

Bradley Smoker P10 i verdensklasse er fuldautomatisk fyldning af dine Bisquettes® og ryg i op til 10 timer. Fuldstændig isoleret og digitalt vælger du selv tid, temperatur og røgmængde.

Du får konsistente, lækkert røgede resultater. Hver gang.

Uanset om du er en professionel kok eller en weekendkriger, der simpelthen nyder at underholde, vil du elske denne helt nye Bradley-ryger med stor kapacitet. Med sit slanke design og avancerede funktioner hæver denne bad boy i verdensklasse barren, når det kommer til varm rygning.

P10 er den eneste ryger, du nogensinde får brug for

Bradley 4 Rack 1000W P10 Smoker er perfekt til professionelle kokke eller madrygende aficionados, der ønsker at mestre varm madrygning i en Bradley-ryger med stor kapacitet.

Ingen børnepasning, ingen besvær, ingen bekymringer.

Den professionelle P10 elektriske Bradley Smoker er en elegant og moderne måde at lave langsom madlavning på og ryge din mad til perfektion. Denne elektriske ryger kommer med en indbygget røggenerator, som automatisk fylder kiks i beholderen. Dette er for at sikre, at temperaturen ikke svinger under madlavningen.

Denne ryger kunne ikke være nemmere at bruge!

Du skal blot indstille den til den ønskede temperatur og tid, og så kan du læne dig tilbage og nyde din dag. Lad den professionelle P10 tilberede din mad i op til 10 timer ad gangen uden at skulle genopfylde træ.

Denne ryger har 4 forkromede stativer, men har plads til 5 i sin enorme ovn med en kapacitet på 76 liter. Denne ryger kan styres ved hjælp af det programmerbare digitale display til at indstille rygetid, ovntid og tilberedningstemperaturer.

P10 giver dig mulighed for at oprette eller downloade op til 50 forskellige læskende opskrifter på en USB-stick, som rygeren derefter kan læse. Disse oplysninger omfatter tilberedningstider og temperaturer, der kan programmeres ind i ovnen til automatisk at tilberede din ønskede ret.

Fordelene ved at bruge P10

P10 har 4 store stativer, 1000W varmeelementer, evnen til at ryge i op til 10 timer uden genopfyldning, isolering og professionelt 76L rustfrit stålhusdesign.

Egenskaberne ved Bradleys første varme ryger:

 • En elektrisk madryger med stor kapacitet
 • Programmerbare digitale kontroller
 • 4x forkromede stativer medfølger, plads til 5 stativer
 • Kogeområde: 76 liter
 • Tilberedningstemperaturer: 30 º C – 160 º C / 86 º F – 320 º F
 • Indbygget røggenerator
 • Kan ryge i op til 10 timer uden træpåfyldning
 • 2 indbyggede madsonder, for en perfekt færdighed
 • Rustfrit stål interiør med stativstøtter
 • Opret eller download op til 50 opskrifter til en USB
 • Fire justerbare fødder for øget stabilitet
 • Drypbakke medfølger
 • 12 måneders garanti

P10-rygerens perfekte interne driftstemperatur spænder fra 30 º C – 160 º C, som konverteres til 86 º F – 320 º F. Og forbedret temperaturnøjagtighed, som har yderligere PID (proportional-integral-derivative) styret opvarmning.

Hvorfor Bradley Smokers leverer den reneste røg


Smagen af røget mad opnås ved kun at bruge det fineste savsmuld af forskellige træsorter til rådighed. Vores rene træbisquetter har de samme nøjagtige standarder hver gang. Brænder for det perfekte tidspunkt, så det giver ikke den barske smag fra aske!

Hver Bisquette slukkes af vand, når den er færdig med at gøre sit, denne proces gør dig til den fineste røgede mad muligt.

Afslutningsvis

Når du bruger en Bradley, kan du ikke kun smage forskellen, men du vil også se forskellen.

Køb Bradley Smoker P10 i dag for at nyde rygeoplevelsen i baghaven med din familie.

Besøg vores internet side i dag på bradleysmoker.com for mere information om P10.

Hvad Pro P10-ejere synes om deres ryger: