Is Pineapple Juice a Meat Tenderizer?

Er Pineapple Juice Et Meat Tenderizer?

Posted on: January 16, 2023Med en række mørnere og smagsstoffer, der er tilgængelige på markedet til rygning af mad, har grillkendere stadig et blødt sted for naturlige marinader. Årsagen er enkel. Disse er nærende, naturligt aromatiseret og fremmer et godt helbred.

Med en række mørnere og smagsvarianter, der er tilgængelige på markedet til rygning af mad, har grillkendere stadig et blødt sted for naturlige marinader. Årsagen er enkel. Disse er nærende, naturligt aromatiseret og fremmer et godt helbred. Desuden er de også let tilgængelige på det lokale marked. Folk behøver ikke at gå på indkøb med en lang liste af marinader og mørnere for at lave deres egne mørningsmidler.

Frugtjuice har længe været kendt for at mørne kød på grund af tilstedeværelsen af sure enzymer. Ananas blandt dem er den mest brugte mørningsmiddel, der giver en sød og syrlig tropisk smag til bøffen.

Nu er de åbenlyse spørgsmål, der opstår her, hvordan ananas fungerer som en mørner, og hvad er processen for at bruge den til at mørne bøffer. For at finde svarene, læs videre.

Ananas som mørner til bøffer

Da ananas er en frugt, indeholder den en naturlig frugtsmag, der tilføjer smag til maden, når den er marineret i ananasjuice. Men hvad mange mennesker ikke ved er, at ananas har et enzym kaldet bromelain, der blødgør muskelfibre. Dette enzym reagerer med proteinet i kødet for at nedbryde det og øger kødets potentiale for at absorbere mere fugt. Dette er grunden til, at ananas er en af de mest foretrukne mørningsmidler.

Brug ananas som kødmøringsmiddel

Ananas bruges hovedsageligt i form af juice til marinaden for at mørne kødet og tilføje smag. Dog kan ananaspulp i hakket form også bruges til samme formål. Her er et par punkter, der bør overvejes, når du bruger ananas til at marinere kød.

Bestem mængden: For at marinere et stykke kød i ananasjuice eller frugtkød skal du tage en lav beholder og lægge kødet i den. Hæld nu saften eller det hakkede frugtkød ovenpå, så det dækker kødet jævnt fra alle sider. Mængden af marinaden skal være lige nok til at dække kødet fra alle sider for ensartet smag og mørhed.

Kend iblødsætningstiden: Da ananas er sur af natur, bør hviletiden for marinaden ikke være mere end 12 timer. Hvis kødet udblødes i ananasjuice i længere tid, kan det resultere i tilberedning af kødet i marinaden.

Brug de rigtige beholdere: På grund af ananassens sure egenskaber kan saften reagere med forskellige stoffer som metalbeholdere. Det er bedre at bruge glasskåle, plastikbeholdere eller Ziploc-poser til dette formål.

Rester: Nogle gange kan folk blive fristet til at bruge resterende ananasjuice eller frugtkød til yderligere marinering, men det kan være skadeligt. Den resterende ananas fra marinaden indeholder bakterier, der overføres fra kødet, som kan forårsage fødevarebårne sygdomme. Rester af ananasjuice kan dog kun bruges efter at have kogt det grundigt. Denne kogte juice kan bruges til at sprøjte eller børste overfladen af kødet under rygning.

Hacks til mør saftig røget bøf

Bare marinering er ikke nok til at få den perfekt saftige bøf. Det er en del af en hel proces, som pitmasters følger. Vi kan ikke slå pitmasters færdigheder og erfaring her, men disse enkle hacks kan hjælpe dig med at forstå det grundlæggende i at ryge saftige bøffer til perfektion.

Brug frisk råt kød: Kød af god kvalitet har mere potentiale til at absorbere fugt fra marinaden og holde på det under rygning. Større kødstykker kan bevare mørheden selv efter rygning.

Temperatur betyder noget: Rygning ved en ensartet temperatur hjælper med at forhindre kødet i at tørre ud. Udsving i tilberedningstemperaturen kan også resultere i over- eller underkogt mad.

Brug et termometer: Et termometer kan hjælpe dig med at kende kødets færdighed præcist. Tag altid kødet ud af rygeren, når kernetemperaturen når 5 grader under den ønskede temperatur. Dette skyldes, at kødet fortsætter med at koge i restvarmen til den ønskede tilberedningsgrad.

Flere funktioner

Gå efter en professionel ryger: En professionel ryger er en pitmaster-hemmelighed bag perfekt rygning. For eksempel har Bradley Smoker alle de avancerede funktioner, der kan udføre de fleste af de opgaver, der er forbundet med rygning automatisk. Dette reducerer tid og arbejde, så mere fokus kan være på madlavningen. Bradley Smoker har en automatisk brændstofføder, digital timer og varmestyring og anordning til varm og kold rygning. Madrygeren kan arbejde i op til 10 timer med periodisk opsyn, så ingen besvær!

Smag den op med det rigtige træ: Brug af aromatiseret røg er et eksperttrick til at give maden yderligere smag. Derfor foretrækkes frugttræ som kirsebærtræ, æbletræ, eg osv. til madrygning. Bradley Bisquettes fås i 17 smagsvarianter, såsom ahorn, hickory, eg, el, cheery, whisky, æble osv. Bisquettes bruges til ensartet varme gennem hele rygeprocessen.

Server ikke med det samme: Rygning smelter bindevævet i muskelfibre, der producerer juice. Lad bøffen hvile et stykke tid inden servering for at absorbere al saften igen for at gøre kødet mere mørt og saftigt.

Afsluttende tanker

Vi har delt nogle fejlsikre Bradley tips og tricks til at ryge mørt saftigt kød her, der komplimenterer oplysningerne om mørning af ananas. Vi håber, at disse tricks har været nyttige for begyndere til at prøve at tilberede røget mad derhjemme. For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.