The Way You Should Be Tenderizing Steak

Sådan bør du være Mørende bøf

Posted on: January 17, 2023En sydende blid og blid, saftige bøf kan få en grillelsker til at savle. Det er det saftige, ømme og røgfyldte oksekød, der tiltrækker mange mennesker til at grille mad. Du har sikkert bemærket, at ikke al grillstegt kød kommer ud mørt. Kød af kød undergår ofte særligt for at få dem bløde, saftigere og møre, ligesom du kan lide dem.

En sydende blød og mør, saftig bøf kan få enhver grillelsker til at savle. Det er det saftige, møre og røgede oksekød, der tiltrækker mange mennesker til grillmad. Du har sikkert lagt mærke til, at ikke alt grillkød bliver mørt. Udskæringer af kød gennemgår ofte særlige præg for at få dem bløde, saftigere og møre, lige som du kan lide dem.

Hvad er kødmørning?

Mørning af kød er den proces, der udføres for at mindske kødets sejhed og gøre det mørt, blødt og nemt at tygge. Processen reducerer kødets sejhed ved at nedbryde fibre, hvilket gør det velsmagende. Mørning af kød kan foretages hos emballagefirmaerne eller derhjemme under tilberedningen.

Du kan bruge kødmørnere, marinere udskæringen i et surt stof eller koge det lavt og langsomt. Blandt de forskellige metoder er lav- og langsom tilberedning den mest almindelige og tilgængelige måde at mørne din bøf på.

Hvordan man mørner kød

Der er meget debat om madrygning og den bedste og mest pålidelige måde at mørne din bøf på. Du vil helt sikkert støde på flere opskrifter og metoder til at mørne bøf, især til en hård udskæring. Den største bekymring er altid den nemmeste og hurtigste måde at mørne dit kød på uden at miste smag og tekstur.

Vi ved, at der er premium-udskæringer, der er naturligt møre, men det vil koste dig en formue. Hvorfor skal du bruge alle de penge, når der er nemme og hurtige gør-det-selv måder at mørne dit kød på? Uanset hvad, vil vi give dig en nem måde at mørne dit kød på, hvis du vælger at gå efter en mere mager økologisk udskæring. Vores metoder er enkle og nemme, uden behov for dressing natten over.

Få det bedste klip

Det første trin til tilberedning af den bedste bøf starter med at træffe det rigtige valg af kvalitet og udskæring af bøf. Steaks er aldrig det samme, og du skal have det bedste. Selvom der er mange faktorer at overveje, når du får din bøf, er fersk kød altid bedre end frosset. Vi anbefaler også at gå efter snit med en lys farve, der er fugtige og føles faste at røre ved. Dette er et tegn på kvalitetskød, der vil give de mest møre og saftige bøffer.

1. Lav og langsom madlavning

Tilberedning af bøf ved lav varme i længere tid er den mest almindeligt anvendte metode til at mørne den. Processen går ud på, at varme naturligt bryder kødbindingerne og gør det mørt. Vi er sikre på, at du har lagt mærke til, at mange mennesker elsker langsomt at braisere eller ryge oksekødsbøffer for blødt, mørt og ikke gennemstegt kød.

Brug en pro-food ryger, der vil give de bedste resultater, du fortjener. Du kan gå efter vores Bradley Smoker, som har en automatisk foderautomat, der vil give dig op til 9 timers madrygeoplevelse. De digitale kontroller vil også gøre det nemmere for dig at styre temperaturen.

Tilberedning i længere tid nedbryder kollagenet, som er ansvarligt for kødets sejhed. Du skal bruge en slags væske til at generere damp, der vil holde kødet saftigt under hele tilberedningsprocessen og også efter tilberedning.

For at sikre, at dit kød er helt mørt, anbefaler vi, at du koger det lavt og langsomt indtil det kød termometer læser 190–205 ° F (88–96 ° C).

Husk, lav og langsom madlavning kræver tålmodighed, så vær klar til at spare et par timer af din tid.

2. Pounding it Out

At banke din bøf er også en anden måde at mørne udskæringen på. Kødhammere eller kødhammere er værktøjer, der bruges til at slå råt kød. Du bruger dem som en hammer og slår din bøf i et jævnt lag ved at knække muskelfibrene. En kødhammer har to sider, en flad og en tekstureret side, som du bruger til at strukturere bøffen med.

Alternativt kan du gå efter kødmørningsmaskiner, der bryder kødfibrene op og skaber huller til salt, peber og andre marinader. Disse maskiner er nemmere at bruge og mindre intensive end kødhamre.

3. Mariner bøffen

Marinering af kød involverer brug af syre, fedt og smag. Syren er ansvarlig for kødets mørning, da den gradvist nedbryder kollagenet, så du får et mørt stykke kød. Når den er marineret, forbliver bøffen mør selv efter tilberedning.

Her er et par hurtige tips til de bedst mørnede bøffer

  1. Gå efter den rigtige mørningsproces.
  2. Overhold tilberedningstiden og temperaturen.
  3. Det er altid bedst at lade bøffen hvile inden servering.
  4. Nogle marineringsprocesser giver dig muligvis ikke den mørhed, du leder efter, hvis bøffen er lidt mager.

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.