Uanset om det blot er en sædvanlig weekend-familiebinding eller en officiel fest, er røget kød sammen med nogle gode drinks altid fornøjeligt. Vi glemmer ofte, at parring af disse to faktisk er en indviklet kunst, der kræver tid og gode valg. Vi hos Bradley Smokers kender de bedste kombinationer af røget kød og klassiske cocktails.
Rødt kød og whisky
Rygning, hvad enten det er ved traditionelle eller moderne metoder, fungerer bedst, når du arbejder med rødt kød. Din mund kan løbe i vand, når du tænker på spareribs, oksebøffer, bryster og enhver anden lækker opskrift, der inkluderer rødt kød. Disse passer perfekt til whisky (især amerikansk whisky), fordi begge disse har en fantastisk røget smag.
De fleste steakhouses tilbyder whisky med deres kødopskrifter, så du har måske allerede smagt denne kombination selv. De, der har prøvet at ryge baby back ribs i en af vores Bradley Smokers, kan også være enige i, at whisky og rødt kød er gode kombinationer. En masse kødelskere har prøvet vores opskrift på røgede baby back ribs, som du kan se nedenfor!
Ribs og et Manhattan
- Når du ryger babybagribben, skal Bradley Smoker indstilles til 275 grader F. eller 135 grader C.
- Til krydring skal du bruge en kop turbinadosukker, en spiseskefuld røget paprika og to spiseskefulde groft salt.
- Du skal også forberede 1 spiseskefuld sort peber og 1 tsk malet gurkemeje for at tilføje et smagfuldt kick til kødet.
- Til tilberedning af to plader af babybagribben, skal du have æblebisquetter, sennep og krydderiblanding.
- Når alt er klar, skal du begynde at fjerne membranen fra bagsiden af babybagribbenene.
- Beklæd derefter forsiden og bagsiden af de bagerste ribben med lidt sennep, før du drysser den med krydderiblandingen. Brug æblebisquetter.
- Pensl ribbenene med noget BBQ-sauce, når den rigtige temperatur er indstillet på Bradley Smoker.
Denne opskrift vil tage i alt tre timer for dig at opnå et velsmagende og smagfuldt resultat. Glem selvfølgelig ikke whiskyen, så du kan føle, at du spiser på en eksklusiv restaurant. En Manhattan kan også gå meget godt sammen med dine røgede baby-rygribben, en anden drink, der er meget populær på restauranter.
Pulled Pork og Rosé eller Øl
Røget pulled pork og rosévin er en anden perfekt kombination, især for BBQ-elskere. Rosé er en af de mest fleksible vine, da den komplementerer alle mulige smagsvarianter. Den rige smag af røget pulled pork tilberedt i en Bradley Smoker passer godt sammen med en rosés alsidighed.
Cirka 3 pund stegt flæsk vil være perfekt til at tjene to til tre personer.
- Del stegen i 2 stykker.
- Til gnidning skal du forberede to teskefulde hver af salt, paprika og sort peber og en teskefuld hvidløgspulver.
- Brug en shaker til at dryppe kuren i en af flæskestegen, inden den lægges på Bradley rygerstativ.
- Tilsæt sennep til den anden flæskesteg, inden du klapper kuren på den, og kom derefter begge flæskesteg i rygeren.
- Temperaturen skal indstilles til 240 grader F. eller 115,6 grader Celsius. Rygning vil tage 8-9 timer.
Pulled pork og ribs passer også godt til øl, som er en meget almindelig drik, når man griller med familie og venner. Prøv for eksempel en amerikansk pale ale, og du vil bemærke, at dens stærke smag passer godt til den rige smag af både svinekød og ribben. Svine- og oksebøffer er også kendt for at smage bedre med næsten enhver form for øl, du vælger.
Røget kammusling og pilsner
Pilsner eller Pilsen er på den anden side fremragende, når den kombineres med røget fisk og skaldyr som hummer og rejer. Bradley Smokers opskrift på røgede kammuslinger over fennikelslaw giver dig lyst til at snuppe en pilsner.
Rygning af kammuslinger kræver 30 minutters tilberedning ved en varme på 250 grader F. eller 121,1 grader C. En vinaigrette kan tilsættes til røgede kammuslinger for at øge smagen.
T-Bone Steak og Sangria
Til sidst kunne du prøve et glas sangria parret med en røget T-bone med gedeostsmør.
To 1,8 pund T-bones skal ryges ved en temperatur på 226 grader F eller 107,2 grader C. Salt, peber og fire ounces gedeostsmør vil give den røgede T-bone den perfekte smag til sangriaen .
For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.