An Alternative Method To Smoke Delicious Chicken Wings

En Alternativ metode Til Smoke Delicious Chicken Wings

Posted on: January 13, 2023Vi har de tips, du skal bruge til at ryge lækre kyllingevinger i Bradley, fordi processen vil tage meget længere tid, end du ville forvente. Det kan også blive rigtig besværligt, men fortvivl ikke! Vi har fået de bedste tricks fra pitmasterne til, hvordan man ryger disse fantastiske vinger!

Vi har de tips, du skal bruge til at ryge lækre kyllingevinger i Bradley, fordi processen vil tage meget længere tid, end du ville forvente. Det kan også blive rigtig besværligt, men ærgr dig ikke! Vi har de bedste tricks fra pitmasterne til, hvordan man ryger disse fantastiske vinger!

Når den er færdigkogt i Bradley, har skindet på vingerne en tendens til at være gummiagtigt, så du kan bruge en dobbelttilberedningsmetode. Det kan tage 3 timer eller mere pr. batch. Du bør ryge i små portioner af 2,5 - 3 pund vinger og kun påføre 40 minutters røg hver gang. Pekan- eller æblebisquetter vil give vingerne en smagfuld aroma. Brug af kirsebær vil give dig en mørkere farve, og du skal muligvis eksperimentere for at se, hvor meget røg du foretrækker.

Vi har flere wings-opskrifter, som du helt sikkert vil begejstre for:

Opskrift på røget BBQ kyllingevinger

Buffalo-stil Hickory Smoked Wings Opskrift

Opskrift på røget ahorn Bourbon Wings

Når du krydrer vingerne, arbejdes i små omgange. Lufttørringen fylder meget i køleskabet. Så hvis du ikke har tid, kan du lufttørre på disken i 30 – 60 minutter. Det bliver ikke så godt, men denne gang hjælper det. Bagepulver er vigtigt, da det hjælper med at sprøde huden.

Efter at have røget i Bradley'en flytter jeg dem derefter over på bageplader med skindsiden opad i en forvarmet ovn. Til min ovn bruger jeg en temperatur på 400°F. På det tidspunkt forbereder jeg den næste batch til at gå ind i Bradley'en og ryge dem i 40 minutter eller deromkring. Derefter er partiet i ovnen enten færdigt eller næsten klar til at blive fjernet. Du kan også overføre vingerne fra Bradley til en grill. Hvis du skal vakuumforsegle, skal du ikke tilføje sauce på dette tidspunkt.

Pro Tip: Sørg for at bruge bagepulver, ikke bagepulver. Bagepulver, alene, vil give vingerne en metallisk smag.

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler om vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.