Have you ever had... Smoked Armadillo Eggs??

Har du nogensinde haft... Røget armadilloæg ??

Posted on: January 11, 2023



Par tekst med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din samling eller dit blogindlæg. Tilføj detaljer om tilgængelighed, stil, eller giv endda en anmeldelse.

Dette er en god opskrift til sommeren! Ingen introduktion nødvendig, den er bare så god. Gå videre og ryg de æg denne weekend!

Røget bæltedyræg-5

Røget bæltedyræg

ingredienser

  • 1 pund pølsekød (mildt, krydret, morgenmad, honning hvidløg osv.)
  • 5 jalapeno peberfrugter
  •  ½ mursten flødeost (4 oz)
  •  ¾ kop revet cheddarost

Instruktioner

  • Start ryger og få det op til 250 F. Selvom du kan bruge mange forskellige træsorter til dette, giver hickory, pecan eller æble de bedste resultater.
  • For at forberede peberfrugterne skal du skære toppen og kernehuset for at fjerne frø og hinde. Bland imens flødeost og revet cheddar sammen. Fyld nu de udkernede peberfrugter med fyldet.
  • Pak noget af pølsen rundt om peberfrugten, og sørg for, at ingen af peberen er synlig. Rul den derefter, så den er i form af et æg.

Når de er klar, læg dem på en rygerist og ind i rygeren.

Det tager omkring 2 timer, med en temperatur på pølsekødet på 160 F. Når du bemærker, at ost begynder at boble ud af æggene, er det sandsynligvis færdigt.

Server og nyd!

Af Steve Cylka