Dette er en god opskrift til sommeren! Ingen introduktion nødvendig, den er bare så god. Gå videre og ryg de æg denne weekend!
Røget bæltedyræg
ingredienser
- 1 pund pølsekød (mildt, krydret, morgenmad, honning hvidløg osv.)
- 5 jalapeno peberfrugter
- ½ mursten flødeost (4 oz)
- ¾ kop revet cheddarost
Instruktioner
- Start ryger og få det op til 250 F. Selvom du kan bruge mange forskellige træsorter til dette, giver hickory, pecan eller æble de bedste resultater.
- For at forberede peberfrugterne skal du skære toppen og kernehuset for at fjerne frø og hinde. Bland imens flødeost og revet cheddar sammen. Fyld nu de udkernede peberfrugter med fyldet.
- Pak noget af pølsen rundt om peberfrugten, og sørg for, at ingen af peberen er synlig. Rul den derefter, så den er i form af et æg.
Når de er klar, læg dem på en rygerist og ind i rygeren.
Det tager omkring 2 timer, med en temperatur på pølsekødet på 160 F. Når du bemærker, at ost begynder at boble ud af æggene, er det sandsynligvis færdigt.
Server og nyd!
Af Steve Cylka