Independence Day Brat Perfection

Uafhængighedsdag Brat perfektion

Posted on: January 10, 2023



Der er ikke noget bedre tidspunkt at fyre op i Bradley-grillen, nyde rygende varme, saftige møgunger og slappe af med en iskold øl end på uafhængighedsdagen. Det er den perfekte dag at mødes med venner og familie, takket være feriedagen og det gode vejr.

Der er ikke noget bedre tidspunkt at fyre op i Bradley-grillen, nyde rygende varme, saftige møgunger og slappe af med en iskold øl end på uafhængighedsdagen. Det er den perfekte dag at mødes med venner og familie, takket være feriedagen og det gode vejr.

Enhver, der har lavet mad til venner eller familie, ved, at det er meget arbejde. Og det sidste, en udendørs kok med respekt for sig selv ønsker at gøre, er at servere en brændt møgunge!

Vi har et par forslag, der hjælper dig med at grille den perfekte pølse. Overvej disse tips, hvis du vil imponere venner og familie ned til den allersidste bid.

Lav & Langsom

En brændt møgunge er det sikre tegn på utålmodighed og den sikre gnist af frustration. Den eneste måde at grille møgunger på er på en lav og langsom indstilling. Kog dem indirekte, hvis du vil undgå risikoen for forbrænding.

For brugere af gasgrill, start møgungerne på medium, og når saften begynder at flyde, sænk temperaturen for at undgå opblussen. Dette vil hjælpe med at holde pølsen intakt og bevare dens saft.

For kulbrugere kan du bruge din hånd til at måle ildtemperaturen ved at holde den adskillige centimeter over grillristen og tælle til fem. Hvis intensiteten af varmen tvinger dig til at fjerne din hånd efter fem sekunder, så er du lige ved mærket.

"Brat" badekar

Forbered et møgbadekar ved at hælde 2 eller 3 dåser øl i en aluminiumsfad. Tilsæt derefter et hvidt løg (skåret i tynde skiver) og et par spiseskefulde smør. Når møgungerne har nået det perfekte, gyldenbrune look, læg dem i den dampende væske og lad dem simre i 20 minutter – eller cirka den tid, det tager at læne sig tilbage og nyde en kold øl. Dette producerer en møgunge, der er endnu mere modig og smagfuld. Lad gæsterne hjælpe sig selv til sekunder og tredjedele, og få mad, der er varm og klar til de efternødne, der dukker op for sent.

Hvis du eller dine gæster virkelig kan lide den sprøde konsistens, så server straks fra grillen i stedet for at simre.

Gør det retfærdighed

At kalde en møgunge for en hotdog er bare nedværdigende, og det samme er at servere en møgunge på en vægtløs pølsebolle. Det kan få dig til at slå i Wisconsin! Bratwurstverdenen er fyldt med loyale entusiaster og rig grilltradition. Så giv retfærdighed, hvor der er brug for retfærdighed.

Den første og fremmeste måde at gøre dette på er at servere dine møgunger på en betydelig rulle. Den slags, der er i stand til at klare de peberfrugter, løg, surkål, pickle, krydret sennep eller andre krydderier, du pakker på. Dine gæster vil mærke og smage forskellen.

Hele pakken og lidt til

Det er altid bedre at få for meget end at mangle mad, og det gælder især møgunger. Hvis du gør din del på grillen, vil dine gæster ikke være i stand til at modstå sekunder og endda tredjedele. Og du ved aldrig, hvem der uventet kan dukke op. Det er rart at kunne byde en nabo eller forbipasserende på en bid ren godhed. Du kan altid bruge rester til morgenmadsburritos, eller spise til frokost dagen efter. Derfor er der ingen grund til at lave mad for få.

Hvis der er én god ting ved at grille møgunger (udover deres fantastiske smag), er det, at du er i stand til at fodre en stor gruppe uden at gå på kompromis med hele dagen. Det er let tilberedning, nem madlavning og nem oprydning, hvorfor det er en topfavorit den 4. juli i USA

I år kan du grille de mest fantastiske møgunger, du nogensinde har smagt, ved at følge vores forslag og fortælle os, hvordan de bliver!

Vi vil gerne ønske vores venner i USA en glædelig uafhængighedsdag!