Setting Up Your Bradley Smoker: Tips & Tricks to Start like a Pro

Opsætning af din Bradley -ryger: Tips og tricks til at starte som en professionel

Posted on: January 12, 2023



Gå op i din mad og rygerspil ved at sætte din første Bradley Smoker op. Oplev vores specialiserede teknologi. Vores rygemetode giver ekstra versatilitet og kontrol, som resulterer i en præcis madlavning og en konsistent røgsmag.

Forøg dit madrygespil ved at opsætte din allerførste Bradley Smoker. Oplev vores specialiserede teknologi. Vores rygemetode giver ekstra alsidighed og kontrol, hvilket resulterer i præcis tilberedning og en ensartet røgsmag. Bradley Smokers giver dig mulighed for at lave mad udendørs, og det er meget mere praktisk end traditionelle rygere. Læs artiklen og se videoen om opsætning af din Bradley Smoker: tips og tricks til at starte som en professionel!

I denne video vil vi vise dig, hvordan du opsætter en Bradley-ryger.

Så lad os tage et kig på, hvad der er inkluderet i kassen:

  • En dryp skål til at fange bisquetterne
  • En bakke til at beskytte bunden af enheden
  • En drypbakke til at tragte alle de lækre juicer
  • Røgtårnet
  • digital røggenerator
  • sensorkabel og netledninger
  • 4 eller 6 kogestativer afhængig af den model du vælger
  • Brugervejledningen
  • praktisk opskriftshæfte
  • hovedstrømledning
  • Kan varmt og koldt ryge samt stege og tørre fødevarer
  • 1 års garanti fra købsdato

Tid til at begynde at samle alt dette sammen!

Åbning af den isolerede dør viser al den plads, denne enhed har. Vi har varmelegemet samt plads til 6 kogestativ, drypbakken og alt muligt andet.

Som du kan se i venstre side af enheden, har vi plads til den digitale røggenerator. Skub blot den digitale røggenerator ind på siden af enheden og hvile på de medfølgende kroge.

Pro tip: Hvis du er usikker på nogen instruktioner, der er angivet her, bedes du læse Bradley Smoker-manualen, der følger med dit sæt, eller endnu bedre, send os en hurtig e-mail på Support@BradleySmoker.com

Røgtårnet

Det er lige så nemt som at sætte det lige i hullet oven på den digitale røggenerator og derefter skubbe det fast ned. Sæt derefter sensorkablet i bagsiden af den digitale røggenerator og til bagsiden af enheden. Følg det op med det korte strømkabel, der løber fra den digitale røggenerator til bagsiden af enheden. Og vigtigst af alt strømkablet til at gå direkte fra bagsiden af den digitale røggenerator til dit stikkontakt.

Pro tip: når du placerer bisquetterøret på røggeneratoren, skal du aldrig skubbe det helt til enden, efterlad et par tommer mellemrum fra enden, så bisquettefremføringssystemet aldrig blokeres.

Foder rygestativer

Dernæst fodrer vi madlavningsstativerne på hver af de medfølgende hylder. Afhængigt af hvilken model af Bradley-ryger du har, kan du enten have 4 eller 6 madlavningsstativer. I videoens tilfælde har han den digitale ryger med 6 stativer fra Bradley. Forestil dig alt, hvad du kunne lave mad i det!

Skub drypbakken ind dernæst sammen med den rektangulære bakke for at beskytte bunden af enheden og til sidst drypskålen for at fange bisquetterne og de lækre juicer.

Bradley har holdt opsætningen af denne enhed meget, meget enkel. Det tager kun 5-10 minutter at sætte op, så laver du mad på ingen tid!

Rengør din ryger regelmæssigt!

Husk at rengøre din Bradley-ryger regelmæssigt. Fedt og olie kan samle sig inde i din ryger. Du kan nemt rengøre den ved at bruge en opløsning af vand og eddike. Brug ikke skrappe kemikalier, da det kan være skadeligt for din ryger.

Afslutningsvis

Med en smule viden og erfaring under bæltet om, hvordan du opsætter din første Bradley Smoker, bør du nu være rustet til at eksperimentere med nye smagsvarianter og opskrifter! Og der har du det, hvordan du opsætter din Bradley Smoker: tips og tricks til at starte som en professionel!

Se vores brede udvalg af tips og tricks på vores blog!

Lykke til med at ryge!